25 / 04 / 2024

ekmek ne kadar

ekmek ne kadar

Asgari ücrete gelen zammın acısı gıda ürünlerine yansıdı. Yapılan son zamların ardından ekmek fiyatlarında da değişiklik oldu. Ekmek fiyatlarına büyük bir zam daha bekleniyor. Sektör temsilcileri, fiyatların 5 TL’ye çıkabileceğini öngörüyor.

250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? Banka banka hesaplandı! 32 ve 92 günlük getiriyi gören şok olacak!

Bankalar tarafından, tasarruf sahiplerine cazip fırsatlar gelmeye devam ediyor. Mevduat hesaplarına olan talep hızla yükselirken, bankalar yatırımcıları çekmek için mevduat faiz oranlarını arttırmaya devam ediyor. Peki 250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? 32 ve 92 günlük getiri kaç lira?

Ev almak isteyen herkes baksın, rakamlar sil baştan yeniden hesaplandı: 1 milyon TL konut kredisi faiz oranı ne kadar? 

Bankaların konut kredi musluklarını kısması, kredi faiz oranlarının yükselmesi ve ev fiyatlarının artması yeni ev almanın hayalini bile kurduramıyor. Bankalardan kredi çekmek isteyenler ise kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Ekmek fiyatlarına temmuz zammı! 210 gram ekmek ne kadar olacak?

Temmuz ayı zamlı maaşların açıklanmasıyla birlikte birçok ürünün fiyatına da zam gelmeye başladı. Bu kapsamda ekmek fiyatlarının temmuz ayında artması bekleniyor. Peki ekmek ne kadar olacak?

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ankara’da ekmeğe zam geldi! Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Artan enflasyon sonrası başkent Ankara’da ekmeğe beklenen zam geldi! Peki Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Kredi çekmek için maaş ne kadar olmalı?

Kredi çekmeden önce vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Özellikle kredinin maaşla olan bağlantısı, maaşın kredi çekmek için ne kadar olacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek ne kadar olacak?

Ekmeğe zam iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? İşte detaylar!

İstanbul'da ekmeğe zam geldi! Ekmek ne kadar oldu? İşte Ankara, İstanbul ve İzmir 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İTO açıklamasına göre, İstanbul'da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için Oda'nın temmuz ayı meclis toplantısında oylama gerçekleştirildi. Peki, İstanbul ve Ankara'da ekmek fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? sorularını vatandaşlar sormaya başladı. İşte detaylar!

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?

Delonghi ekmek kızartma makineleri ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için geri sayımın başladığı şu günlerde hediye arayışları da devam ediyor. Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler için Delonghi'den indirimli fiyatlarla satışlar başladı. Peki, Delonghi ekmek kızartma makineleri ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar yenilenen teknolojileri sayesinde birçok özelliğe sahip. Buz çözme, ekmek ve yoğurt yapma özelliği bulunan Vestel Solo Fırınlar şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Vestel Solo Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

ekmek ne kadar Haberi

ekmek ne kadar

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş, söz konusu ülkelerin küresel buğday ticaretindeki payından dolayı tartışmaları da gündeme getirdi. Ulusal Hububat Konseyi (UHK), Türkiye’nin bu konuda kendi kendine yeten bir ülke olması dolayısıyla iç pazardaki buğday arzında sıkıntı yaşanmayacağını belirtti. 

UHK Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar konu hakkında yaptığı açıklamasında geçen yıl dünya genelinde yaklaşık 770 milyon ton buğday üretildiğini ifade etmişti. Rusya’nın bu üretimin yaklaşık yüzde 10’una hâkim olduğunu, buğday ihracatının da yaklaşık yüzde 20’lik kısmını gerçekleştirdiğini dile getiren Taşpınar, Türkiye’nin ise uluslararası buğday ticaretinde yüzde 3,3 civarında payının bulunduğunu kaydetti. 

Mynet’ten Sinem Eryılmaz’ın özel haberine göre, bu kapsamda savaş ekmek fiyatlarını doğrudan etkileyecek mi sorusu gündeme geldi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar şunları söyledi:

“Buğday...