27 / 04 / 2024

ekmek zam

ekmek zam

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları dünkü seansta kaydettiği üç aylık zirveden düştü. Fakat Karadeniz arzına ilişkin endişeler fiyatlara destek oldu. Buğday fiyatlarındaki düşüş ekmek fiyatlarını etkileyecek mi? Buğday kaç TL? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

Ekmeğe yeniden artış geliyor iddiası: Un çuvalına yüzde 600 zam geldi

Ekmek zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Un çuvalına bir yılda yüzde 600 oranında gelen zamlar nedeniyle ekmeğin fiyatında yakın zamanda artış yapılmışken yeni bir zammın daha gündemde olduğu öne sürüldü. Peki ekmek kaç liradan satılacak? İşte detaylar..

Zam haberlerinden sonra TMO harekete geçti! Yeni fiyat belli oldu

İstanbul’un bazı ilçelerinde un tedarikçilerine Ağustos sonuna kadar indirimli fiyattan un verileceği açıklanmasına rağmen ekmeğin 5 lira olması TMO’yu harekete geçirdi. Ekmek zammıyla ilgili hükümete 'asgari fiyat listesi' başvurusu yapıldı. Yeni fiyat açıklandı.

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

TMO'nun ucuz fiyat politikasına rağmen Rize'de ekmeğe büyük zam geldi! 3 liradan satılıyordu

Rize'de 210 gramı 3 liradan satılan ekmeğe zam geldi. Fırıncılar artan un maliyetlerini gerekçe gösterdi. Zammın mecburen yapıldığı ifade edildi. Toprak Mahsülleri Ofisi Ağustos ayı sonuna kadar piyasaya indirimli un tedarik edeceğini açıklamıştı.

TMO'nun buğday fiyatı açıklaması sonrası zamlı rakam açıklandı! Son dakika olarak duyuruldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarına müdahale etmeye devam edeceği açıklaması yapılmıştı. Buna karşın zam kararı geldi. Buğdayın hasat zamanı alınan zam kararı son dakika olarak duyuruldu. İşte yaşanan sıcak gelişmeler...

Ekmek, makarna, kırmızı et, süt ve yumurta fiyatlarına büyük zam haberi

Dünyanın en büyük buğday ihracatçısı Hindistan'ın yaşadığı aşırı sıcaklık yüzünden tarlaların kavrulması buğday fiyatlarını şok zam dalgalarıyla karşı karşıya bırakacak. Merkez Bankası yeni zam dalgası uyarısı yaptı. Ekmek, makarna gibi ürünlere zam geliyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Ekim ayı itibarıyla simit ve poğaça fiyatlarına zam geliyor!

Gıda fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yeni yıla girerken temel yiyecek ürünlerine zam yapılacak! Ekmek fiyatlarındaki artış, vatandaşların hayatlarını giderek zorlaştırıyor. Simitten sonra şimdi de ekmek bütçeyi zorlayacak. İşte yaklaşan ekmeğe ve simide zam detayları...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Ekmeğe bir ayda ikinci zam

Zam yağmuru devam ediyor. Erzurum’da 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin fiyatına bir kez daha zam yapıldı ve Erzurum'da ekmek 6,5 TL oldu.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Bir şehirde daha ekmeğe zam geldi! Ekmek fiyatı yüzde 40 arttı

Ekmeğe yüzde 40 zam geldi! Bugünden itibaren yürürlüğe giren zamlı fiyatlarla birlikte, 5 TL olan ekmek fiyatı 7 TL'ye yükseltildi. 

Ekmek, süt, un ve şekerden sonra bir zam daha. Markete gittiğinizde şok olmayın bakın

İstanbul'da gıdada birçok ürüne zam geldi. Bu zamların yanı sıra sıcak yaz günlerinde vatandaşın en fazla kullandığı ürünlerden birine de zam geldi.

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

ekmek zam Haberi

ekmek zam

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları dünkü seansta kaydettiği üç aylık zirveden düştü. Fakat Karadeniz arzına ilişkin endişeler fiyatlara destek oldu. 

Mısır ve soya fasulyesi fiyatları art arda üçüncü seansta da artış kaydetti. Rusya ve Ukrayna arasında gerilimin tekrar yükselmesi, Karadeniz'de buğday arzına ilişkin endişelerin oluşmasına sebep oldu. 

Chicago borsasında en yüksek işlem hacmine sahip olan buğday vadeli kontratları dün 9.49 dolar/bushel ile 29 Haziran tarihinden bu güne en yüksek seviyesine ulaşmasından sonra bugün yüzde 0.8 azaldı ve 9.31 dolar/bushel, yani 342.1 dolar/ton seviyesini gördü. 

EKMEK FİYATLARI NE OLACAK? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), iç piyasada arz güvenliğini sağlamak ve özellikle ekmek fiyatlarını kontrol altında tutabilmek amacıyla 2020 ve 2021 senelerinde yoğun olarak buğday ithalatı yapmıştı. TMO, ekmek fiyatlarında yaşanabilecek yükselişleri kontrol...