24 / 04 / 2024

ekonomi koordinasyon toplantısı

ekonomi koordinasyon toplantısı

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun gündeminde avans krediler var! Avans kredilerinde son dakika gelişmesi!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde avans krediler de yer alacağı gelen bilgiler arasında...

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Düzce Belediyesi'nden koordinasyon toplantısı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında belediyenin sahadaki çalışmaları ile yatırımlara yönelik projeler değerlendirildi.

Düzce'de yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.

Ümraniye Belediyesi'nden yılın ilk koordinasyon toplantısı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2017 yılının ilk mesai saatlerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Doğu ve Güneydoğu cazibe merkezi toplantısı yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan koordinasyonundaki Doğu ve Güneydoğu İlleri Cazibe Merkezleri Koordinasyon Toplantısı bugün gerçekleştirilen oturumlarla devam etti.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

ekonomi koordinasyon toplantısı Haberi

ekonomi koordinasyon toplantısı

Türkiye'nin 2023-2025 yılları arasında uygulayacağı yol haritasını belirleyecek Orta Vadeli Programı belirlemek amacıyla toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun bugünkü gündemi yükselen enerji ve gıda fiyatları oldu. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada; Türkiye ekonomisiyle ilgili genel durum ile görünüm ve beklentilerin ele alındığı toplantıda iç ve dış finansman olanaklarının da değerlendirildiği bildirildi. Türkiye ve dünyadaki enerji piyasasına ilişkin ayrıntılar üzerinde durulan toplantıda doğal gaz ve ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların iç piyasaya olası etkileri ve  izlenecek politikalar üzerinde de görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

İki bakanlık arasında protokol imzalandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan toplantıda önümüzdeki dönemde katma değeri yüksek sektörlere ağırlık verilmesi ve işgücünün buna adapte edilmesi amacıyla iki bakanlık arasında işbirliği ve veri paylaşımına ilişkin bir de protokol imzalandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı...