16 / 04 / 2024

ekonomik paket

ekonomik paket

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

ŞOK Market'te ekonomik paket 10 kg Alo toz deterjan 299 TL'ye, Domestos çamaşır suyu 59 TL'ye düştü!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

İslam Memiş'ten şok eden dolar tahmini! Bu senaryo gerçekleşirse dolar dibi görecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni ekonomik paket ile düşüşe geçen dolar ve altında oynaklık devam ediyor. Haftayı son 6 ayın zirvesinde kapatan gram altın 1029 liradan işlem görüyor. İşte İslam Memiş’in kritik açıklamaları…

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Ürdün'de ekonomik paket emlak sektörünü olumlu etkiledi!

Ürdün hükümet tarafından uygulanan yeni ekonomi reform paketi emlak sektörüne olumlu yansıdı.

FETÖ'nün ekonomik gücü 22,5 milyar TL!

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir!

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, faiz oranlarının uzun dönemde düşük kalmasının ekonomi üzerinde yarattığı etkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu. "Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir" dedi.

TOKİ 11. paket danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ,11. paket danışmanlık ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim'de!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Doğu için büyük paket hazırlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Dinar'daki bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Eroğlu, hükümet'in doğu için büyük bir paket hazırladığını anlattı.

TOKİ 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ, Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan projelerle ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum yarın!

TOKİ, Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan projelerle ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum yarın saat 11:30'da yapılacak.

Ekonomik seferberlik konut sektörüne yarayacak!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Ülkemizde içinde bulunduğumuz hassas dönem itibariyle, işadamları olarak ilan etmiş olduğumuz ekonomik seferberlik kapsamındaki konut satışı, tanıtım ve kampanyaları, konut sektörüne olumlu anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

ekonomik paket Haberi

ekonomik paket

Esnafın finansman ihtiyacı için yeni bir yardım paketi devreye alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen yeni paketle Halkbank aracılığıyla verilecek kredinin üst limitinin 500 bin TL'ye çıkarılacağını, kredinin faiz oranının ise yüzde 7.5’e düşürüleceğini belirtti. Erdoğan, sosyal konut hamlesinde arsa ve işyerlerinin detayları ile ailesinden uzakta yaşayan 150 bin öğrenciye ulaşım desteği de açıkladı.

Türkiye'de 11 meslek kolunda faaliyet gösteren 2.5 milyon civarında esnaf-sanatkar bulunuyor. Bu rakamın yaklaşık yarısının yanında en az 1 veya 2 kişi istihdam ediliyor. Üretim, ihracat potansiyelleri ile ekonominin can damarı olan esnaf kesiminin son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılara çare olmak için yeni destek paketi devreye alınıyor. İşte destek paketine ilişkin merak edilen diğer detaylar...

ESNAFA DESTEK PAKET AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün kabine toplantısının ardından esnafa destek...