19 / 04 / 2024

Ekonomiler nereye gidiyor

Ekonomiler nereye gidiyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Ekonomiler nereye koşuyor?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin ekonomi ile ilgili yazısı...

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Enflasyonda en düşük artış konutta! Vatandaş enflasyonla ilgili ne diyor? Ekonomi nereye gidiyor?

Reel araştırmacı uzun vade yatırımcı temel analist Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarına değinerek "Bu rakamlar sizce ekonominin geleceği için ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum" dedi. İşte gelen o yorumlar...

Konut fiyatları nereye gidiyor? 'Fiyatlar düşecek' beklentisine sektörden yanıt geldi!

Ev satışlarının sert düşmesi, vatandaşta ‘ev fiyatları düşecek’ beklentisi yarattı. Peki ev fiyatları düşecek mi, sektör temsilcileri konuyu nasıl değerlendiriyor? İşte detaylar... 

1 doları bile olanlar dikkat! Tek tek açıklandı! Dolar nereye gidiyor? 

Piyasalarda doların değer kaybedeceği ile ilgili güçlü söylemler devam ederken, yatırımcılar neden düşüş beklediklerini tek tek açıkladı. Peki dolar neden düşecek?  

Altın fiyatları resmen piyasayı böldü! Altını olan herkes şimdi baksın! Altın fiyatları nereye gidiyor?

Altın fiyatları gün gün artış göstererek zirveye yaklaşıyor. Ons altın bugün 1.969 olarak doların hemen dibinde hareket ediyor. Piyasanın gözü kulağı, Fed’in önemle takip ettiği PCE enflasyonu için yapacağı açıklamada.

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altında yükseliş sürecek mi? Uzmanlar yanıtladı

Küresel piyasalardaki belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Peki, bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Küresel piyasalardaki bazı risklere dikkat çeken uzmanlar, altında 2023 tahminlerini açıkladı.

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

Euro'da resmen büyük deprem! 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru!

Euro'da resmen büyük deprem yaşanıyor. 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru...

Konut fiyatları nereye gidiyor?

Konut fiyatlarındaki artış sürerken konut satışları düşüyor. İnşaat maliyetleri yükselişini ise yükselişine devam ediyor. Peki konut fiyatları nereye gidiyor?

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!

Birikimlerini gram altına yatırıp kar etmek isteyen vatandaşların gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın fiyatları yükselecek mi? Bu soruların yanıtları haberimizde.

Konut sektörü nereye gidiyor?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe konut sorunun derinleştiğini, alınacak önlemler ile krize dönüşmeden bu sorundan çıkılabileceğini geçmişte olduğu gibi sektörün tekrar canlanabileceğini değerlendirdi.

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Ekonomiler nereye gidiyor Haberi

Ekonomiler nereye gidiyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Ekonomiler nereye koşuyor?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin ekonomi ile ilgili yazısı...

1) Altının onsu 1.587 dolar. Petrol fiyatları geriledi. Borsalar çöktü. Bitcoin ve kripto/sanal paralarda yüzde 50'lik düşüş yaşandı. Yükselmesi gereken tek enstrüman olan altının düşmesi son derece şaşırtıcı. Birileri insanlıkla dalga geçiyor.

2) Dünya genelinde yatırımda ezber bozuluyor. Yeni bir ekonomik düzene geçişin hazırlığı bunlar. Sadece ekonomik düzen mi? Değil. Yeni insanlık düzenine geçiş. Bu konuda Abdullah Çiftçi'nin yazdıklarını okuyun. Videolarını izleyin.

3) Bildiğimiz tüm ezberler bozulacak. Resmen insanlığın finans ve ekonomi alanındaki bilgi birikimi ile dalga geçen bir akılla karşı karşıyayız. Bu akıl insanları yatırım açısından sıfıra çıkarmaya kararlı. Sağ gösterip sol vuruyor. Sol gösterip...