25 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş çağrı

Ekrem Demirtaş çağrı

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Ekonomist Özgür Demirtaş euro ve dolar kurunun peş peşe rekor kırmasının ardından doların  27 TL'de euronun ise 30 TL'de yatay kalmasına değinerek ''döviz serbest bırakılsın'' çağrısında bulundu. 

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Özgür Demirtaş'a cevabımdır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, twitter hesabı üzerinden Özgür Demirtaş'a cevap verdi. İşte Kireçci'nin cevabı... 

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

120-125 bin bina ağır hasar görecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da şu ana kadar yapılan testlere göre; ‘İstanbul’da 120-125 bin binanın ‘ağır hasar alacağının’ tahmin edildiğini’ belirtti. 

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim” dedi.

Ekrem Demirtaş çağrı Haberi

Ekrem Demirtaş çağrı

İTO Başkanı Demirtaş, İzmir Körfez Geçiş Projesi planlarında yer alan, körfez ortasında oluşturulacak ada projesine farklı bir öneride bulundu. Yüzülebilir körfez için çalışmalar bir yandan sürdürülürken, ada etrafının İzmir plajı olarak değerlendirilebileceği önerisinde bulunarak, “Adanın ihmal edilmemesi gerekir. Çünkü geçmişte var olan İzmir plajlarını orada yapabiliriz Yazlığı olmayanlar bu adanın plajlarında denize girebilir” dedi.


TALEPLERİ YİNELİYORUZ


İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Hattında da çalışmalar devam ediyor. Bu projelerin bitmesi, İzmir ekonomisine önemli katkı yapacak. İzmir-Antalya ve İzmir’i Avrupa’ya bağlayacak İzmir-Çanakkale arasının otoyol olarak yenilenmesini ve Çanakkale Boğaz Köprüsü’nü de bekliyoruz. Ayrıca havayolu ile İzmir’den yurtdışına doğrudan ana merkezlere uçulması talebimizi de yineliyoruz.



Gazete...