28 / 03 / 2024

ekrem demirtaş İzmir Limanı önerisi

ekrem demirtaş İzmir Limanı önerisi

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

İzmir'de büyük deprem olacak mı?

Deprem Uzmanı, Jeoloji Mühendisi Dr. Ramazan Demirtaş, İzmir depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtaş, yakın zamanda deprem olup olmayacağı sorusunu da yanıtladı.

İzmir için dikkat çeken deprem açıklaması!

İçinden ve etrafından 14 adet diri fay geçen İzmir, 30 Ekim 2020'de meydana gelen Sisam depremiyle yıkım yaşadı. Uzman Paleosismolog Yer Bilimci Ramazan Demirtaş, "İzmir ve çevresinde düşey ve doğrultu atımlı faylar yer alır; bunlar da en fazla 6.8-6.9 büyüklüklerinde depremler üretirler" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de, gazetecilerin Gezi Parkı ile ilgili sorularını yanıtladı.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

ekrem demirtaş İzmir Limanı önerisi Haberi

ekrem demirtaş İzmir Limanı önerisi


DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ın gündeme getirdiği otonom yöntemiyle işletmenin yanlış olmayacağını dile getirdi


Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı. Limanın işlerliği konusunda hızlı çözümler üretilmesine yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini dile getiren Öztürk, "Limanın TCDD tarafından profesyonel işletilmediği anlaşılmasın ama devlet limanının dezavantajları var. Yatırım bir anda yapılamıyor. En ufak bir malzemeyi parça alabilmek için ihaleye çıkmak gerekiyor" dedi. 


İşler gecikiyor

Gemilerin İzmir'e geldiğini ancak geciken işler nedeniyle günlerce beklendiğini söyleyen Öztürk, "Liman özelleştirme kapsamında olsa da hala yenileniyor. Yeni makineler alınıyor, yeni alanlar kazandırılıyor. Fakat elimizdeki malzeme bu ve düzeltilmeli. 5 vinç varsa, 3 tane daha...