25 / 04 / 2024

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi 13 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Fatih'te, A.A.Jasım Jasım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'a kripto paralara ilişkin riskleri göz önüne alarak Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanmama uyarısı yaptı.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Livinist Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Livinist Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ganime Tuğçe Elçin Berkan tarafından kuruldu.

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Karçel, anahtar teslim projelerin aranılan markası oldu!

Karabük'ün en büyük çelik yapı fabrikaları arasında yer alan Karçel, uluslararası platformlarda yer alıp anahtar teslim projelerin aranılan markası oluyor.

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Berk Sever tarafından kuruldu. 

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Emin Üstün: Elbirliği sistemiyle daha fazla kesime iş üreteceğiz!

Anadolu insanı arasında yaygın olarak tercih edilen altın günü benzeri bir uygulamayı elbirliği adını verdiği sistemle çeyrek asırdır başarı ile sürdüren girişimci iş adamı Emin Üstün, el ele verildiğinde ekonominin verimli hale gelebileceğini söyledi.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu Haberi

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, A.A.Jasım Jasım Müdürlüğü'nde kuruldu.


El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Şirket yurtiçinde ve yurtdışında yerleşik tüm sektörlerdeki bilimum özel kişiler, tüzel kişiler, kamu kurum ve kuruluşları ve bağlı teşekküllere ait yapılmış, yapılmakta ve yapılacak olan her nevi yeraltı ve yerüstü inşaatların tüm elektrik taahhüt işlerini yapabilir, tesisatlarını yapabilir, aydınlatma sistemlerini kurabilir, plan ve projelerini hazırlayabilir, teknik ve mali hesaplarını yapabilir, bunların gerçekleşmesi için bütün aşamalarında danışmanlık, kontrollük, organizasyon randıman ve verimlilik kontrolleri işlerini yapabilir, ithalatı, ihracatı, dâhili ticareti ve uygulamasını gerçekleştirebilir, müşavirliğini yapabilir...