18 / 04 / 2024

Elazığ İmar Planı değişikliği

Elazığ İmar Planı değişikliği

Çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ'da yeni imar planı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Elazığ Revizyon İmar Planı masaya yatırıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılması planlanan değişiklik masaya yatırıldı.

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Elazığ'da 3 imar planı değişikliği onaylandı!

Elazığ İli Merkez İlçesi Kesrik Mahallesi'nde 1/100.00 ölçekli Çevre Düzeni Plan Değişikliği, 1/5.00 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planını onaylandı.

Elazığ Sürsürü Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanda Gelişme Konut Alanı İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Elazığ imar planının sorumlusu Meclis olacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Behçet Susmaz, Komisyon raporunu eleştirerek, “Elazığ için yapılan imar revize planı şehir merkezinde bir kaos ortamı yaratmıştır. İlerde bu kaos daha da büyüyecektir. Bunun bedeli de meclisimize ait” dedi

Elazığ imar planı iptal edilmeye aday!

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan ve şehrin 2040 yılına hazırlanması hedef alınan İmar Planının daha uygulama konulmadan itirazlara yol açtığını ve yaklaşık olarak 6 bin kişinin itiraz ettiği açıklandı.

ELSAD'dan Elazığ revizyon imar planına itiraz!

Elazığ Stratejik Araştırma Dernek Başkanı Av. Murat Erdoğan, Revizyon İmar planına itiraz ettiklerini açıkladı. Erdoğan "Mahalle arası parklar, yeşil alanlar, otoparkların konut alanına dönüştürülmesi imar kanununa aykırıdır" dedi.

Elazığ Belediyesi revizyon imar planı çalışmalarını tamamladı!

Elazığ Belediyesi Revizyon İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak, 27 Mayıs 2016 tarihi itibariyle askıya çıkardı. İmar planı Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita Planlama Servisinde 30 gün süreyle incelenebilecek.

Elazığ revizyon ve ilave imar planında sona gelindi!

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Vatandaşlardan gelecek taleplere ilişkin dilekçe teslimi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2015 olarak açıklandı.

Murat Erdoğan: Cumhuriyet Mahallesi imar planı dönüşüme aykırı!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan yazılı açıklama yaparak Cumhuriyet Mahallesi Riskli Alan İmar Planı Değişikliğine ilişkin itirazlarını kamuoyu ile paylaştı.

ELSAD Elazığ Cumhuriyet Mahallesi imar planı değişikliğine itiraz etti!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan yazılı açıklama yaparak Cumhuriyet Mahallesi Riskli Alan İmar Planı Değişikliğine ilişkin itirazlarını kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ İmar Planı değişikliği Haberi

Elazığ İmar Planı değişikliği

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Elazığ Belediyesi'nde yer alan habere göre, olağanüstü toplanan Elazığ Belediye Meclisi tarafından 11.05.2020/63 sayılı Belediye Meclis kararı ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin onaylanmasından sonra plan, 30 gün süreyle askıya çıkarıldı. 

2016'da hayata geçirilen Revizyon İmar Planının ihtiyaca yanıt verememesi, planda aksayan yönlerin giderilerek çözüm oluşturulması amacıyla hazırlanan İmar Planı Değişikliği, Belediye Merkez bina girişinde bulunan ilan panosunda vatandaşlar tarafından 30 gün süreyle incelenebilecek. İmar Planı değişikliği  ayrıca Elazığ Belediye web sayfası üzerinden de incelenebilecek.

İmar Planı değişikliğine ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşlar, Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita ve Planlama Servislerinden debilgi alabilecekler.

Öte yandan Elazığ Belediyesi tarafından imar...