19 / 04 / 2024

Elazığ Kuzey Çevre Yolu ihalesi ne zaman

Elazığ Kuzey Çevre Yolu ihalesi ne zaman

Karayolları Genel Müdürlüğü, üzerinde uzun zamandır çalıştığı Kuzey Çevre Yolu ihalesini sonuçlandırdı. Elazığ Belediyesi'nin bu yıl açmayı planladığı projede yer teslimi yapıldı.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Elazığ'da yerinde dönüşüm diyen depremzedeler konut inşaatlarına başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru yapanlar devletin sağladığı hibe ve kredi desteğiyle kendi konutlarını yapıyor.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Elazığ'da depremzedelere ödenen kira yardımı 20 milyon TL'yi aştı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Elazığ'da depremden etkilenen 4 bin 914 kişiye 20 milyon 101 bin TL kira yardımında bulundu.

TOKİ Elazığ Merkez Yemişlik 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Yemişlik 2020 projesinde yer alan 550 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Murat Kurum: Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışması başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'daki deprem konutlarının inşasının başladığını, konutların bir yıl içerisinde teslim edileceğini söyledi...

TOKİ Elazığ Maden 150 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Maden 2020 projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

Elazığ Kuzey Çevre Yolu ihalesi ne zaman Haberi

Elazığ Kuzey Çevre Yolu ihalesi ne zaman

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin kuzeye açılımı yanında şehir içi trafiğine alternatifler sunarak rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanılan ve bugün itibari ile sanat yapıları, dolgu ve kırım çalışmaları tamamlanma aşamasına getirilerek Eylül ayı içerisinde hizmete açılması planlanan Kuzey İmar Yolu’nun ardından Karayolları Genel Müdürlüğü de Kuzey Çevre Yolu ihalesini sonuçlandırarak çalışmalara başladı.

KUZEYE İKİ GERDANLIK

Şehrin yeni gelişme alanı içerisinde bulunan ve özellikle TOKİ Memur-sen konutlarının inşasının ardından en çok tercih edilen yerleşim alanları olarak kısa sürede birçok lüks konutun yapıldığı çayda çıra mahallesini şehre bağlayan kuzey imar yoluna kardeş geliyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün üzerinde uzun zamandan beri çalıştığı, geçtiğimiz yıl elazığ milletvekilleri ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın bizzat Bakan düzeyinde yaptığı görüşmeler neticesinde programa alınan Kuzey çevre yolu için ihale yapılmıştı.

İHALE...