28 / 03 / 2024

elazığda temizlik çalışmaları

elazığda temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı mahallelerindeki temizlik çalışmaları sürüyor. Son olarak Rızaiye ve Karşıyaka Mahallesi evsel atıklar ile inşaat atıkları baştan aşağı temizlendi...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

Elazığ'da deprem çalışmaları devam ediyor!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgede çalışmalar başladı. İlgili bakanlıklar bölgede ağır hasarlı yapıların yıkım çalışmlarına devam ediyor...

Elazığ'da hasar alıp yıkılan binaların en yenisi 45 yıllık! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yaşanan can ve mal kaybı, binaların dayanıklılığını ve deprem sigortası yaptırmanın gerekliliğini gündeme taşıdı...

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Kapalıçarşı restorasyon çalışmalarında son durum ne?

558 yıllık Kapalıçarşı’nın çatı izolasyonunun yüzde 85’i tamamlandı. Peki, Kapalıçarşı'da restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul'a Fatih Sultan Mehmet Han'ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi.

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Konya Selçuklu'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyor.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

elazığda temizlik çalışmaları Haberi

elazığda temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı mahallelerindeki temizlik çalışmaları sürüyor. Son olarak Rızaiye ve Karşıyaka Mahallesi baştan aşağı temizlenirken, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İmam Eğbey, bugüne kadar görmedikleri bir temizlik çalışmasına mahallelerinde şahit olduklarını belirtti. Mahalle içerisinde bulunan evsel atıklar ile inşaat atıklarının yanı sıra. çirkin görünüm arz eden moloz ve benzeri maddeler, çok sayıda iş makinesi ve personel tarafından temizlenirken, mahalle sakinleri de duymuş oldukları memnuniyeti dile getirdi. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İmam Eğbey, "Mahallemizin baştan aşağı temizliği yapıldı. Bugün pek şansımız yoktu, çünkü hava şartlan olumsuzdu ve yağmur yağdı. Yağmura rağmen temizlik görevlileri bir tek çöp mahallemizde bırakmadılar. Mahallemiz tertemiz oldu ve umarım tüm mahalleler böyle olur. Mahalle sakinlerinden de ricam mahallemizi daha temiz tutmalarıdır" dedi. 


Günboyu...