27 / 04 / 2024

Elazığda yangın mı çıktı

Elazığda yangın mı çıktı

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'ın, yaptığı açıklamaya göre, Elazığ Baskil ilçesinde dün çıkan yangında, 10 hektar meşelik alan ve iki kayısı bahçesi zarar gördü.

Elazığ'da orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Elazığ'da orman yangını çıktı. Yangın, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sivrice Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 3 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı!

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı. Elazığ'da orcik fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca depremin yaşandığı bölgede açılan iletişim ve irtibat ofislerine 30 binden fazla vatandaş başvuru yaptı. Kira yardımı için başvuruda bulunan depremzedelere de ödemeleri yapılmaya başlandı...

Elazığ'daki dönüşümün temeli 10 gün içinde atılacak!

Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bölgede dönüşüm çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 10 gün içinde temel atılacağını belirtti...

Elazığ'da yıkımına karar verilen 323 binadan 71'i yıkıldı!

Elazığ'da yapılan incelemeler sonucunda yıkımına karar verilen 323 binadan 71 tanesi yıkıldı.

Elazığ'da konutların yüzde 35'i DASK'lı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Güler, "İstanbul’daki konutların yüzde 67’si zorunlu deprem sigortasına sahip. Elazığ'da ise 123 bin konuttan 43 bin tanesi sigortalı. Yani toplam konutun yüzde 35'i düzeyinde" diye konuştu...

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta da önemli kararlar aldıklarını ilk olarak Yusuflar Mahallesi'nde 24 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesine başladıklarını söyledi.

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım. Kentsel dönüşümde vatandaşa teminat olacağım. Vatandaşı müteahhitle baş başa bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi sürece garantörlük yapacak." dedi...

Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da dönüşüm projelerini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşümün ilk başladığı bölgelerden biri olan, yüzde 40’ından fazlasının şantiyeye döndüğü Gaziosmanpaşa’da dönüşüm sorunlu geçiyor. 

Elazığda yangın mı çıktı Haberi

Elazığda yangın mı çıktı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde dün çıkan yangında 10 hektar meşelik alanın ve iki kayısı bahçesinin zarar gördüğü bildirildi.


Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, yaptığı açıklamada, Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyü Selvi mezrasında dün çıkan orman yangınına 30 personelle müdahale ettiklerini belirterek, "İhbarın gelmesiyle Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipleri bölgeye sevk ettik. Elazığ Belediyesine bağlı itfaiye araçları ve ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına müdahale edip can ve mal kaybının önüne geçtik. Köylüler, kürek ve traktörlerle ekiplere destek verdi. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarımız gece geç saatlere kadar devam etti. 10 saat süren aralıksız çalışmamızın ardından söndürülen yangında 10 hektar meşelik alan ve iki kayısı bahçesi zarar gördü" diye konuştu.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirten Polat, orman...