28 / 03 / 2024

elektrik akıllı sayacı saatleri

elektrik akıllı sayacı saatleri

Evindeki eski sayaç yerine akıllı sayaç taktıran aboneler, elektrik tasarrufu yapabiliyor. Bu tasarruf, sayaç ile zaman aralıklarında tüketim ölçümü yapılması ile mümkün olabiliyor. İşte elektrik akıllı sayaç tarife saatleri..

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

Akıllı binalarda elektrik faturası derdi yok!

Marmara Belediyeler Birliği'nin(MBB) organize ettiği, Yeni Şafak ve Tv Net markalarıyla Albayrak Medya'nın ana medya sponsorluğunu üstlendiği Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde bugün son gün. Zirvede öne çıkan başlıklardan biri de binaların akıllı dönüşümü...

Mehmet Üzen: Devlet akıllı ev sistemlerine destek vermeli!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Elektrik akıllı sayaç tarife saatleri!

Evindeki eski sayaç yerine akıllı sayaç taktıran aboneler, elektrik tasarrufu yapabiliyor. Bu tasarruf, sayaç ile zaman aralıklarında tüketim ölçümü yapılması ile mümkün olabiliyor. İşte elektrik akıllı sayaç tarife saatleri..

Turkcell'in akıllı şehir uygulamaları Gaziantep'te tanıtıldı!

Turkcell'in 70 ilde kullanılan akıllı şehir uygulamaları ilk olarak Gaziantep'te tanıtıldı. Akıllı şehir uygulamalarıyla elektrik kesintisi gibi olağanüstü durumlar da yönetiliyor..

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

VİKO Thea IQ sistemi akıllı binaları kendi kendine yönetiyor!

Merkezi olarak elektronik panelden kontrol edilebilen sistem ısıtma, iklimlendirme, güneşten koruma, aydınlatma, havalandırma ve elektrik için tüketilen enerji, mantıksal bağlantılar arasındaki akıllı etkileşimle en iyi şekilde kullanılıyor.

İnnova'dan akıllı ev enerji yönetim sistemi!

Türk Telekom grup şirketi İnnova, geleceğin akıllı elektrik şebekesi çözümlerini geliştirmek üzere Avrupa Birliği Ar-Ge projesine Türkiye konsorsiyum lideri olarak katıldı. İnnova’nın amacı, elektrik talebinin az maliyet ve yüksek verimlilikle karşılanmas

Tokat'ta ‘Akıllı Su Sayacı’ sistemine geçildi!

Tokat Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; kaçak su kullanımın önüne geçilmesi ve aboneler tarafından kullanılan su miktarının takip edilebileceği akıllı su sayacı sistemi ile abonelerin suyu yüzde 10 daha ucuz kullanacağı bildirildi...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

elektrik akıllı sayacı saatleri Haberi

elektrik akıllı sayacı saatleri

Elektrik akıllı sayaç tarife saatleri!

Evindeki eski sayaç yerine akıllı sayaç taktıran aboneler, elektrik tasarrufu yapabiliyor. Bu tasarruf, sayaç ile zaman aralıklarında tüketim ölçümü yapılması ile mümkün olabiliyor.


Akıllı sayaç ile kullanılabilen çok zamanlı tarife; günün belirlenmiş olan farklı zaman dilimlerinde tüketilen elektrik enerjisine farklı fiyat olarak uygulanan tarifesi olarak ifade ediliyor.


Bu tarife kapsamındaki abonelerin faturaları, belirlenen zaman dilimlerindeki tüketimleri ile bu zaman dilimlerinin fiyatları dikkate alınarak düzenleniyor.Elektrik akıllı sayaç tarife saatleri ise şu şekilde:


Elektrik akıllı sayaç tarife saatleri

Saat 06:00-17:00 arası gündüz,

Saat 17:00-22:00 arası puant , 

Saat 22:00-06:00 arası gece dönemi.


Günlük tüketimin düşük tarife uygulanan saat dilimi olan 22:00 - 06:00 saatleri arasına kaydırılması halinde oranda faturalarınız düşük oluyor.


Çok zamanlı tarifeden enerji almak için ne yapılması gerekir?

Çok zamanlı tarifeden enerji almak için,...