20 / 04 / 2024

elektrik kısıtlaması bitti mi

elektrik kısıtlaması bitti mi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

2. el araçta 6 ay 6 bin kilometre ve liste fiyatı kısıtlamalarının süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv sektöründe ortaya çıkan spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresinin 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verildi.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İkinci elde fiyat kısıtlaması başladı! Bazı galericiler yasağa uymadı

İkinci el araç satış fiyatının sıfır liste fiyatından fazla olmasının önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bu kapsamda ikinci elde fiyat kısıtlaması başlattı.  

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, seyahat edecek ya da tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.

Sanayi tesislerine müjde! Elektrik kısıtlaması...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

TEİAŞ'tan önemli açıklama: Elektrik kısıtlaması geliyor!

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), yaptığı açıklamada elektrik arz talep dengesinin sağlanması için iletim ve dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program kapsamında kısıntı uygulanacağını belirtti.

Doğalgaz kısıtlamasıyla yeni zamlar kapıda! Beyaz eşyadan otomobile...

BOTAŞ'ın sanayiciye verdiği doğalgazda önce kısıtlama sonra tarife değişikliği yapmasının faturası, bu durumun sürmesi durumunda vatandaşı etkileyecek. Kesintinin 10 günden uzun sürmesi durumunda beyaz eşyadan otomobile kadar yeni zamların geleceği öngörülüyor.

Sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde kısıtlamaya gidilecek!

Enerji Bakanlığı tarafından sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde de kısıtlamaya gidileceği açıklandı. Peki kısıtlama nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler!

Kabine Toplantısı sonrası sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olanlar İçişleri Bakanlığı genelgesi ile açıklandı.

199 bina için 22 yıllık süre bitti!

22 yıl önce Gölcük'te yaşanan 7.4 büyüklüğündeki deprem, çok geniş alanda hissedilmiş ve İstanbul'un Avcılar ilçesinde de yıkımlara neden olmuştu. Depremde Avcılar'da orta hasarlı olduğu tespit edilen 245 bina için verilen süre doldu.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

elektrik kısıtlaması bitti mi Haberi

elektrik kısıtlaması bitti mi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'ndan Murat Temizer'in haberine göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının bugün itibariyle sona ereceğini açıkladı. 

Dönmez, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sanayi tesislerine doğal gazda uygulanan kısıntının 31 Ocak tarihinden itibaren yüzde 40'tan yüzde 20'ye indirileceğini de açıkladı. 

Dönmez, "Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden ötürü teşekkür ederiz." açıklaamsında bulundu.

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Tarih verildi!

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda şok gelişme! Bu vergiler...

Faizler düşecek mi?...