28 / 03 / 2024

Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi

Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Deprem bölgesinde o süre 1 Kasım'a kadar uzatıldı: Elektrik ve gaz borçlarını sildirecekler dikkat! 

Depremlerden etkilenen 11 şehirde, elektrik ve gaz borçlarının silinmesi için başvuru süresi 1 Kasım tarihine kadar uzatıldı. İşte detaylar...

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız... 

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Elektrik ve doğalgazda OHAL dönemi! Neler değişecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen illerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Bakan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Haberi

Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TEBLİĞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:

SU, ELEKTRİK VE GAZ SAYAÇLARI TAMİR VE

AYAR ÜCRET TARİFESİ HAKKINDA TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: MSÜGGM – 2020/33)

Amaç, kapsam ve dayanak

MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 11/1/1989 tarihli ve 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 11 inci maddesi uyarınca su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirlenmesidir.

(2) Bu Tebliğ; sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsar.

Reddedilen sayaçlar

MADDE 2 – (1) Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmez.

Ücret tarifesi asma zorunluluğu

MADDE 3 – (1) Ek-l’de yer alan tarifenin, tamir ve ayar istasyonlarında kolayca görülebilecek bir yere asılması zorunludur.

İdari para cezası

MADDE 4 – (1) Ek-l’de yer alan tarifede...