28 / 03 / 2024

elmadağ yenice mahallesi imar planı

elmadağ yenice mahallesi imar planı

Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5.000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği teklifi dün askıya çıkarıldı....

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Çorlu'da 16.5 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

T.C. Çorlu Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Yenice Mahallesi, 3883 parselde yer alan araziyi 16 milyon 504 bin 418 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi yarın!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi 17 Mart'ta!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

elmadağ yenice mahallesi imar planı Haberi

elmadağ yenice mahallesi imar planı


Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği teklifi 24 Mart 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği dün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.




Gülcihan...