18 / 04 / 2024

emaar istanbul

emaar istanbul

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını İstanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak.

Boulevardi Emaar Square fiyat listesi!

Çamlıca'da hayata geçirilen Boulevardi Emaar Square fiyat listesi kapsamında fiyatlar stüdyo dairelerde 234 bin 888 dolardan başlıyor. Projede 1 milyon 255 bin 888 dolara kadar konut bulmak mümkün...

Çamlıca Emaar Square satılık daire fiyatları!

Emaar İnşaat tarafından Çamlıca-Libadiye’de hayata geçirilen Çamlıca Emaar Square satılık daire fiyatları 234 bin 888 dolardan başlıyor, 1 milyon 255 bin 888 dolara kadar yükseliyor

Emaar İstanbul Çamlıca'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar!

Emaar İstanbul Çamlıca 'da yer alan 220 metrekareye kadar olan daireler için yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede fiyatlar 243 bin 888 dolardan satılıyor...

Emar İstanbul 'da metrekaresi 3 bin 500 dolara!

Emaar Square projesinde 3 konsept yer alıyor. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor...

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Emaar Square İstanbul kapılarını Artella kalitesiyle açıyor!

Artella ses getiren lüks toplu konut projelerine bir yenisini Emaar Square İstanbul projesiyle ekledi. Projenin “yangın dayanımlı daire giriş ahşap kapıları” ve “iç mekan ahşap kapıları” Artella kalitesi ve güvencesi ile üretilecektir.

Emaar The Address Rezidans İstanbul!

Emaar The Address Rezidans İstanbul projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The Address İstanbul Emaar!

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli 'de, Mohamed Ahmed Mohamed Hamed Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Emaar Square İstanbul!

Emaar Square İstanbul, Emaar İnşaat imzasıyla İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor. Proje, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor...

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Emaar Square İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin dolar ile 1 milyon 327 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...

Emaar Square İstanbul görselleri!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Çamlıca'da yükselen Emaar Square İstanbul görselleri haberimizde yer alıyor...

Emaar Square İstanbul ödeme planı!

Emaar Square İstanbul ödeme planı kapsamında yer alan konut tipleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 konut tipleri bulunuyor

emaar istanbul Haberi

emaar istanbul

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek. Emaar Türkiye'nin 2,3 milyar dolarlık yatırımla Çamlıca'da hayata geçireceği Emaar Square, Dubaili The Address Otel'e ev sahipliği yapacak. 



Emaar Turizm ve Eğlence Grubu bünyesinde yer alan otel, aynı zamanda ilk yurtdışı yatırımını İstanbul'a yapmış olacak. Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban, The Address'in 2008'de kurulan genç bir marka olmasına rağmen birkaç yıl üst üste "Dünyanın İyi Oteli" de dahil, pek çok ödül aldığını belirtti. 



METREKARESİ 5 BİN 385 DOLAR

46 kattan oluşan The Address İstanbul'un ilk katında Emaar'ın 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel'in, 183 odasıyla yer alacağını anlatan Balaban, "Otelin üzerinde yer alan rezidans bölümünde ise 197 mobilyalı, 123 mobilyasız toplam 320 daire seçeneği bulunuyor" dedi. 


Ekonomi...