26 / 04 / 2024

emaar libadiye arsa

emaar libadiye arsa

Halis Toprak'ın Libadiye'deki arazisini alan Emaar Türkiye, burada konut, alışveriş merkezi ve otel yapacak; yatırım için 1.2 milyar dolar harcayacak..

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi!

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi 1+1'lerde minimum 350 bin dolardan başlıyor. Emaar Square projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Libadiye'de inşa edildi...

Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Toplam bin adet daireden oluşan Emaar Square projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanıyor. Libadiye Emaar Square Residence Evleri hemen teslim ediliyor. Peki Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Emaar AVM Libadiye mağazaları!

Emaar Square Mall hizmete açıldı. İşte yıllık 25 milyon ziyaretçi hedefleyen Emaar AVM Libadiye mağazaları...

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte Emaar satış fiyatları!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor. Toskana Orizzonte Emaar satış fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Emaar satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte Emaar satılık ilk etap teslimleri bu yıl Eylül de teslim edilecek.

Emaar Toskana Orizzonte teslim tarihi!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Emaar Toskana Orizzonte teslim tarihi 1. etabın bu yıl Eylül ayında planlandı.

Toskana Orizzonte Emaar lokasyon!

Banka kredisine uygun olarak satışa sunulan evler toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Toskana Orizzonte Emaar lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak inşa edilen Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Emaar Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte Emaar ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede Dolce Vita Yaşam Kulübü bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor. Emaar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

emaar libadiye arsa Haberi

emaar libadiye arsa

Halis Toprak'ın Göztepe Libadiye'deki 73 dönümlük arazisini 402.7 milyon dolara alan Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, buraya içinde otel, alışveriş merkezi, ofis ve konutların bulunduğu bir proje yapacaklarını söyledi. Projeye, arsa maliyetiyle birlikte toplam 1.2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını dile getiren Balaban, "İstanbul dünyanın en güzel şehri. Fakat tarihi binalar dışında görülecek bir şeyi yok. Buraya koyacağımız bir yapıyla, turistlerin gezi programlarına alacağı bir proje yapacağız" diye konuştu. Dünyanın en yüksek binası Burj Dubai'nin mimarı, tüm dünyada 100 milyar dolarlık proje portföyü ve 300 milyar dolarlık piyasa değeri olan Emaar, Türkiye'de Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi Evleri ile tanınıyor. Geçtiğimiz aylarda Halis Toprak'ın Libadiye'deki arazisini satın almasıyla adından söz ettiren Emaar Türkiye'nin...