29 / 03 / 2024

Emay İnşaat Maslak

Emay İnşaat Maslak

Emay İnşaat Ayazağa projesine hazırlanıyor. Emay İnşaat Ayazağa projesinde 1.500 konut ve ticari birimler olacak...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

Emay İnşaat haciz işlemleri ve alacak takiplerinden kurtuluyor!

2018 Kasım'da konkordato ilan eden Emay İnşaat'ın bir yıllık kesin mühlet süresi doldu. Firma yıl sonuna kadar mahkeme korumasında faaliyetlerine devam edecek.  

Emay İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı.

Emay İnşaat Maslak Haberi

Emay İnşaat Maslak


Kentplus markasıyla konut projeleri yapan Emay İnşaat, İstanbul Maslak Ayazağa'da yeni konut projesine hazırlanıyor. Konut ve ticaret alanlarının olacağı projede 1.500 konuta yer verilecek.


Yakında başlayacak olan Emay İnşaat Ayazağa projesinin satış ofisi henüz hazır değil. 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek olan projede spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Emay İnşaat Ayazağa projesi, Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri'nin karşısında yer alıyor. Detayları henüz netleşmeyen Emay İnşaat Ayazağa projesinin fiyatları belli olduğunda emlakkulisi.com'da yer alacak.



*Haberde kullanılan görsel Kentplus Kadıköy'e aittir.


Tel  :  0 216 469 37 10

Web: http://www.emayinsaat.com.tr/

Gülcihan...