23 / 04 / 2024

Emekli TOKİ Aksaray Merkez kurası

Emekli TOKİ Aksaray Merkez kurası

2016 Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez kura çekilişi sonuçları!

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede fiyatlar ihalesi yapıldıktan sonra açıklanacak. İşte Emekli TOKİ Aksaray Merkez kura çekilişi...

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ'den Aksaray'a 807 konutluk proje!

TOKİ Aksaray'da yeni projesine start verdi. Cumhuriyet mahallesinde inşa edilecek 807 konutluk proje 2 yılda tamamlanacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 44 adet konut yer alıyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu ne zaman?

Aksaray Sultanhanı'na TOKİ müjdesi!

TOKİ, Aksaray Sultanhanı'na 157 konut inşa edilecek. Konutlar 2018 yılının Ağustos ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor!

44 konutluk TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki daireler için başvurular 16 Ocak'ta başlamıştı. TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2017 başvuruları!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt 2017 başvuruları...

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin başvuruları için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez kurası Haberi

Emekli TOKİ Aksaray Merkez kurası

Kura çekilişinde, asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alacak.


Ödeme planına göre yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 aya kadar taksit ya da yüzde 20 peşin ödemede kalan bedeli 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


2016 Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü, saat: 09.30’ da başlamak üzere; Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda açıklanacak.



Satış duyurusu için tıklayın


Kuraya katılacakların tam listesi için