20 / 04 / 2024

Emekliler Günü 2018

Emekliler Günü 2018

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilerin konut sahibi olması için çalıştıklarını ve toplanan taleplerin TOKİ Başkanlığına sunulduğunu ifade etti..

Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

Ekim ayının gelmesi ile emekliler 100. yılda verileceği belirtilen ikramiyelerin hangi gün, ne kadar verileceğini araştırıyor. Peki 29 Ekim'de emekli ikramiyeleri verilecek mi? Kimlere, ne kadar verilecek? İşte detaylar...

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?

Emekli promosyon konusu gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Promosyon ödemesi almayan emekliler, promosyon tarihinin uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. İşte “Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?” sorusunun yanıtı!

Emekliler elinizi çabuk tutun! Promosyon almak için son iki gün! ING, Ziraat, Vakıf Bank, Yapı Kredi...

Temmuz ayı zammından sonra bankalar emekli promosyon yarışına girdi. Promosyon tutarı kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Bankalar promosyonu arttırmakla kalmayıp süreyide 31 Ağustos'tan 30 Eylül'e çekti. Ek bir uzatma olmazsa belirli bankalardaki promosyon kampanyası 2 gün sonra bitecek.

Emekliler için son şans! Emekli promosyonları için son gün 31 Ağustos!

Bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyalar 31 Ağustos Çarşamba günü bitiyor. Peki emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonunu hangi bankalar veriyor?

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Gelir vergi beyannamesi için son gün ne zaman?

2018 yılında ev ve işyerlerinde kira geliri elde edenler için daha önce 25 Mart olarak belirlenen gelir vergi beyannamelerinde tanınan süre 1 Nisan'a uzatılmıştı. Peki, gelir vergi beyannamesi için son gün ne zaman? Vergi ödemesi nasıl yapılır?

Kira gelir beyannamesi için son gün ne zaman?

2018 yılında işyeri ve meskeninden kira geliri elde edenler için beyan dönemi 1 Mart'ta başladı. Kira gelirleri elde eden kişiye tahakkuk eden vergiler mart ve temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenebilecek. Peki, kira gelir beyannamesi için son gün ne zaman?

2018’in son gününde konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi devam ediyor. 2018’in son gününde bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum ne?

Konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018!

Konutta KDV indirimi uygulaması bu yıl 5 Mayıs'ta, iş yerlerinde ise 18 Mayıs'ta başladı. Peki, konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018 ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım!

Çankaya Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu belirtti. 

İmar affı resmen uzatıldı! Son gün 31 Aralık 2018!

İmar affında başvuru süresini uzatan Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İmar barışında son gün 31 Aralık 2018 oldu..

İmar barışı son gün ne zaman 2018?

İmar barışında son başvurular 31 Ekim 2018 tarihinde alınacaktı. Bu süre vatandaşların talebi üzerine uzatıldı. Peki, imar barışı son gün ne zaman 2018 oldu?

Emekliler Günü 2018 Haberi

Emekliler Günü 2018

Emekliler, yarın "Emekliler Günü"nü kutlayacak. Emekliler, hükümet tarafından karşılanan taleplerinin memnuniyetini yaşarken, yeni kazanımlar da elde etmek istiyor.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yaptı. 

Emeklilerin konut sahibi olması için çalıştıklarını ve toplanan taleplerin TOKİ Başkanlığına sunulduğunu aktaran Ergün, uygun ödeme koşullarıyla emeklilerin ev sahibi yapılmasının önemli bir sosyal proje olacağını...