27 / 04 / 2024

Emin Akdeniz kim

Emin Akdeniz kim

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Mersin'in Akdeniz ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Akşam Gazetesi'nden Emin Pazarcı, bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmaları kaleme aldı. 

Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Fatih Akdeniz ve Hacı Emin Akdeniz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Menemen Buruncuk'a altyapı yatırımı gerekiyor!

Menemen´in Sesi Gazetesi, muhtarlarla başladığı “ Mahallenizin Sesi " projesi kapsamında Buruncuk Mahalle Muhtarı Emin Akdeniz´i Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. Menemen'in Sesi Gazetesi'nin röportajı...

Evani Kütahya Seramik ve Porselen hizmet bölgesini genişletecek!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı

Evani, hizmet ağını yaygınlaştıracak!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı.

Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Hacı Emin Akdeniz Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

NG Kütahya Seramik'ten İstanbul'a yeni showroom!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Fatih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akdeniz’in katılımıyla İstanbul Büyükçekmece Mimaroba’da açıldı...

NG Kütahya Seramik'in yeni showroomu Mimaroba’da açıldı!

NG Kütahya Seramik’in yeni showroom’u 28 Mart Cuma günü Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Fatih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akdeniz’in katılımıyla İstanbul Büyükçekmece Mimaroba’da açıldı.

Mersin'de Akdeniz Oyunları için yapılan tesisler yüzde 98 bitti!

17. Akdeniz Oyunları'na aylar kala Mersin'de 18 aylık süreç içerisinde çalışmalar tamamlanmak üzere

Kim Kardashian 11 milyon dolarlık evinde restorasyon yaptıracak!

Dünya yıldızı Kanye West ve Kim Kardashian, 11 milyon dolarlık yeni evini beğenmedi.

Kim Kardashian, Beverly Hills'deki evini 5 milyon dolara satıyor!

Kim Kardashian, Beverly Hills'deki evini 5 milyon dolara, eşyalarıyla satıyor

Akdeniz Oyunları için inşaatı süren tesislerin yüzde 90'ı bitti!

Organizasyon için inşaatı süren tesislerin yüzde 90 oranında tamamlandığı bildirildi. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Korkmaz ''Herhangi bir tesis problemimiz yok'' dedi.

Türkiye Akdeniz'de marinacılığın yeni limanı olabilir!

Türkiye, Deniz turizminde önemli bir yere sahip olan Akdeniz bölgesinde yer aldığı için, marinacılık sektöründe yeni liman olabilir...

Emin Akdeniz kim Haberi

Emin Akdeniz kim

Sektörü takip eden tüm firmalar gibi 2013 yılında aldıkları kararların başında yatırım yapmanın geldiğini anlatan Fatih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akdeniz, firmanın ivmesinin her geçen gün katlanarak yukarıya çıktığını, amiral gemi misyonunu yükledikleri Kütahya Seramik firmasıyla birlikte yaşadıklarını aktardı. 


2013 yılında mağazalaşma kararlarının netleştiğini söyleyen Akdeniz, "Mağazalaşma konusunda 10 milyon TL civarında ciddi bir yatırım gerçekleştirdik. Ömüzdeki yıl da Ar-Ge çalışmaları ile inşaat sektörüne yeni soluk getirecek projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi. 2014 yılında kurumsallaşma süreci ile birlikte yüzde 55 gibi ciddi bir büyüme yüzdesi yakaladıklarını sözlerine ekleyen Akdeniz, bu büyümeyle birlikte sektördeki ciddi firmalarla yarışır durumuna geldiklerini, hizmet verdikleri ve ürün tedariği yaptıkları iş ortaklarının da şirketin tüm yapısına olumlu yansımalar getirdiğini kaydetti. 


Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazalarının...