26 / 04 / 2024

Emin grup tarım yatırımları

Emin grup tarım yatırımları

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de İbrahim Ok tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Houman Hırmand tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik yapıldı.

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Emin grup tarım yatırımları Haberi

Emin grup tarım yatırımları

Kimyasal gübrenin tarım toprağını her kullanımda fakirleştirmesi sebebiyle organik gübre üretiminde yatırım iştahı fazlalaştı. Şirketler arka arkaya organik gübre yatırımı yaparken uzun süre kullanılmayan tarım arazilerinin de organik gübre ile tekrar kazanıldı. 

Sabah gazetesinden İbrahim Acar'ın haberine göre, Konya'da çorak araziye 4 sene boyunca organik gübre uygulayan şirketler, bugüne kadar ekim yapılamayan bu arazileri tekrar tarıma elverişli hale getirdi. 

TARIMDA ELBİRLİĞİ YÖNTEMİ

Elbirliği sistemiyle insanları konut ve araba sahibi yapan Emin Grup, organik tarım alanında da aynı yöntemle yatırımlar yapmaya devam ediyor. Çok ortaklı modellerle araziler alan Emin Grup, domatesten elmaya, avakadodan muza kadar üretim yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün başlattığı çalışmalar tarım alanında da sürüyor. 

FİYATLAR KATLANDI

Emin Grup, 4 yıl önce alınan 4 dönümlük...