18 / 04 / 2024

Emin Grup yurt dışı yatırımları

Emin Grup yurt dışı yatırımları

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Aramızda Türk iş adamlarının da bulunduğu bir heyet ile Cibuti ve Somali’de yeni yatırım fırsatları ve bazı iş birlikleri için görüşmeler yaptık" dedi.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

Tgg Grup Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tgg Grup Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile emin Gürsu tarafından kuruldu.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Aslantürk tarafından kuruldu.

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Baltaş, Gülan Baltaş ve Şirvan Baltaş ortaklığında kuruldu.

Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Emin Grup yurt dışı yatırımları Haberi

Emin Grup yurt dışı yatırımları

Afrika’ya yeni yatırımlar için bir iş seyahatinde bulunan Emin Grup, Türk iş adamları ile birlikte Cibuti ve Somali’de ekonomik iş birliği üzerine görüşmeler hayata geçirerek yeni yatırımlarla Afrika pazarında etkin olmayı planlıyor.

Grup'tan yapılan açıklama kapsamında; Türkiye’de finans, enerji, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi pek çok alanda hizmet veren Emin Grup, yurt dışında yeni yatırımlar yapmak üzere Afrika’da işadamları ve hükümet yetkilileriyle buluştu.

İş seyahati kapsamında gerçekleşen ziyaretler sonucunda Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, iş adamlarından oluşan bir heyet ile Cibuti ve Somali’de ekonomik iş birliği görüşmelere başladı.

Yurt dışı ilişkilerinin geliştirilmesi, yeni yatırımlar, Afrika ve Türkiye arasında artan ekonomik ticaret hacmine destek olmak için yapılan iş gezisinde, çeşitli ülkelerin başbakan ve ticaret bakanlarının yanı sıra bölgedeki Türk işadamlarıyla toplantılar...