19 / 04 / 2024

Eminevim faizsiz ev alma fırsatı

Eminevim faizsiz ev alma fırsatı

142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev sahibi yapan Eminevim’in geliştirdiği Elbirliği finansman modeli ile teslimatlar 2 yıl daha erkene çekildi.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

'Eminevim'den ayrılmak isteyenler parasını alamıyor' iddiası!

Türkiye'nin tüm illerinde vatandaşları faizsiz yöntem ile ev sahibi yapan Eminevim'de düzenin bozulduğu ve sistemden ayrılmak isteyenlerin parasını alamadığı iddia edildi.

Eminevim 3 ayda 6 bin 728 teslimat yaptı!

Yaz sezonuna 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Eminevim faizsiz ev alma fırsatı Haberi

Eminevim faizsiz ev alma fırsatı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ülkemizde her yıl yaklaşık 550 bin kişi evleniyor. Evlenenlerin büyük bir kısmı ise yüksek konut fiyatları ve artan kredi faiz oranları nedeniyle küçük birikimlerle ev sahibi olmayı neredeyse imkansız olarak görüyor ve kirada yaşamayı tercih ediyor. Ancak Türkiye’de ilk defa faizsiz ödeme sistemi ve küçük birikimlerle istenilen evi alma olanağı sağlayan Eminevim, evlenip mutlu bir yuva sahibi olmak isteyenlerin hayallerini çiftlere özel yeni kampanya ile gerçeğe dönüştürüyor. Yeni evlenenlerin faydalanacağı kampanya ile çiftler, Eminevim’in geliştirdiği Elbirliği finansman modeli ile teslimatlarını 2 yıl daha erken alabilecek ve çok uzun yıllar beklemeden ev sahibi olabilecek.

“Kampanya boyunca KDV bizden”

Bu zaman boyunca 142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev ve otomobil sahibi yaptıklarını söyleyen Emin...