28 / 03 / 2024

Emirgan Yol Yalısı satışa mı çıkarıldı

Emirgan Yol Yalısı satışa mı çıkarıldı

İstanbul Avrupa Yakası Emirgan bulunan Yol Yalısı satışa çıkarıldı. 10 oda, 10 banyo ve 3 salondan oluşan yalının toplam satış bedeli 15 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Yol yalısı nedir?

Yalı, düz ve açık su kıyısı yapılmış büyük ve görkemli evler oluyor. Peki, yol yalısı nedir?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Feryal Gülman'ın Boğaz'daki yalısı yıkılacak!

İBB bir süredir Boğaz’daki kaçak yapıları yıkıyor. Bu kapsamda Feryal Gülman’ın Bebek’teki ünlü ‘Yol Yalısı’na yıkım kararı çıkarıldı.

Emirgan Yol Yalısı 15.5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Emirgan bulunan Yol Yalısı satışa çıkarıldı. 10 oda, 10 banyo ve 3 salondan oluşan yalının toplam satış bedeli 15 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi.

2003 yılında Naime Sultan Yalısı'nın kundaklandığı ortaya çıkmış!

13 Temmuz 2002 günü yanan ve yangından sonra elektrik kontağından yandığı yönünde bilirkişi raporu hazırlanan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı'nın 2003 yılında Kriminal Polis'in incelemeleri sonucu kundaklandığı ortaya çıkmış.

2002 yılında Naime Sultan Yalısı büyük hasar görmüş!

Sultan Abdülhamit'in kızı Naime Sultan için 1876 yılında inşa ettirilen ve 2002 yılında ilkokul olarak kullanılan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı, şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelmiş.

2001 yılında Mahmud Nedim Paşa Yalısı açık artırmayla satışa çıkarılmış!

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

2001 yılında Kıbrıslılar Yalısı'nın iskele için penceresi sökülmüş!

2001 yılında Boğaziçi'nin en eski yalılarından olan Kandilli'deki Kıbrıslılar Yalısı'nın orta bölümüne sahip olan Umran Üzümcü, yalıyı denize açabilmek için pencerelerden birini çıkartarak yerine kapı takmış.

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

2000 yılında Azaryan Yalısı restore edilecekmiş!

2000 yılında Sarıyer'deki müze binası olarak kullanılan Azaryan Yalısı restore edilecekmiş. 4 katlı, bin 200 metrekarelik Sadberk Hanım Müzesi'nde, Sadberk Koç'un ve Hüseyin Kocabaş'ın özel koleksiyonu sergileniyormuş.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

Emirgan Yol Yalısı satışa mı çıkarıldı Haberi

Emirgan Yol Yalısı satışa mı çıkarıldı

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Emirgan bölgesinde bulunan yol yalısı 15 milyon 500 bin dolara satışa çıkarıldı.  Boğaz manzaralı yalının net kapalı kullanım alanı ise bin 250 metrekare.


500 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilmiş Yol Yalısı'nda 10 oda, 10 banyo ve 3 balon bulunuyor. İskanı alınmış yalının yurtdışı satışı için müşterisi hazır olan aracı kabul ediliyor.


Toplam 250 metrekare teras ve bahçe alanına sahip yalıda kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. Yalıda ayrıca 3 araçlık kapalı garaj alanı da yer alıyor.


Yalıyla ilgili detaylı bilgi için;

Tel: 0531 911 45 71


Meryem...