26 / 04 / 2024

Emlak Çadırı teslim tarihi

Emlak Çadırı teslim tarihi

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Emlak Çadırı daire fiyatları!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan projede toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

DAP Çadır Günleri kampanyası yarın son!

Yüzde 25'e varan indirim fırsatının yer aldığı DAP Çadır Günleri'nde hemen teslim projeler bulunuyor. DAP Çadır Günleri kampanyası yarın son.

DAP Çadır Günleri 2017 fırsatları!

DAP Dünyası 2017 Çadır Günleri fırsatlarından yararlanmak için son gün 14 Nisan Cuma. DAP Çadır Günleri fırsatları kapsamında hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler sizleri bekliyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün!

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün kaldı. Dap Çadır Günleri boyunca, hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler yapılıyor...

Dap Çadır Günleri kampanyası 9 Nisan'a kadar!

Dap Çadır Günleri kampanyası 9 Nisan'a kadar devam ediyor. Dap indirim kampanyasında hemen teslim projelerde yüzde 25 indirim sunuluyor...

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri fiyatları 2017!

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Çankaya Altınoran projesinde Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor. Sinpaş Altınoran Çadır Günleri 10- 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. İşte Sinpaş Altınoran Çadır Günleri fiyatları 2017...

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Emlak Çadırı teslim tarihi Haberi

Emlak Çadırı teslim tarihi

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak? Sorusunu yanıtlamadan önce projenin özeliklerinden bahsedelim.


Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.


Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edilecek. 


Emlak Çadırı projesinde satışa sunulacak olan 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. 


Emlak Çadırı ‘nda 220 adet ev Medikule İstanbul, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis ise Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor.


Medikule İstanbul Evleri Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede yer alıyor. 


Projede çift hamamı, çift saunası, kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Müzayede...