18 / 04 / 2024

emlak fuarı son durum

emlak fuarı son durum

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

Emlak vergisi son günü 2017!

Emlak vergisi 2017 yılı 1. taksit ödemeleri Mart ayında başlamıştı. Peki, emlak vergisi son günü 2017 ne zaman? Verginin 2. taksiti ne zaman ödenir?

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Emlak vergisinin son ödeme tarihi 2017!

Emlak vergisi için ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, vergi en son ne zamana kadar ödenir? İşte emlak vergisinin son ödeme tarihi 2017..

Emlak vergisinin son günü 2017!

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisinin son günü 2017 ne zaman?

Emlak vergisi son ödeme 2017!

2017 yılı emlak vergisi ödeme dönemi 1 Mart'ta başladı. Mükellefler 3 aylık süre içerisinde ilk taksitlerini veya vergi borcunun tamamını ödeyebiliyor. Peki, emlak vergisi son ödeme 2017 tarihi ne zaman?

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

emlak fuarı son durum Haberi

emlak fuarı son durum

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek. Toplantıda; artan inşaat maliyetleri ve inşaat sektörüne etkisinin yanı sıra kentsel dönüşümde gelinen nokta ve sorunlu konut oranı, inşaat sektöründe Muhsin Bayrak mesleki yeterlilik şartlarının sektöre ve istihdama etkisi, inşaat sektörünün 2015 performansı ve 2016 beklentileri, mevcut siyasi dalgalanmanın ekonomiye ve inşaat sektörüne yansıması, uygun kredi imkanları, mütekabiliyet yasası, KDV artışına tabi olmadan yatırım yapabilme imkanının yatırımcıya etkisi ve AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen projeler...