24 / 04 / 2024

emlak kampanyaları

emlak kampanyaları

Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de reklam, daha çok insana ulaşmanın ana kuralıdır. Ne kadar fazla kişiye ulaşılabilirse o kadar fazla yeni müşteri kazanılabilir. Peki Emlak sektöründe yeni müşteri nasıl bulunur?

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

Emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Konut sektörü koronavirüs salgını sürecinde bankalar tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarıyla desteklendi. Peki emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut GYO sektöre moral oldu!

Emlak Konut, gerçekleştirdiği ihaleler, düzenlediği kampanyalar ve yeni proje lansmanları ile hem inşaat firmalarına hem de yatırımcılara büyük moral verdi.

Emlak sektörü güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,7 oranında arttı. Kampanyalar devam ettikçe konut satışlarının daha da hızlanacağını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, emlak sektörünün güvenli bir liman olduğunun altını çizdi.

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası çabuk toparlandı!

Darbe girişiminin etkisinden en çabuk toplanan emlak sektörü oldu. Kampanyalar, düzelemeler ve faiz indirimleri rekor konut satışına neden oldu. Sektör durumdan son derece memnun...

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Emlak Konut arsaları ile sektör nefes alıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut arsaları ve kampanyaları ile sektör nefes alıyor.

Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kampanyalar konut satışlarını uçurdu!

Konut sektörü açısından genelde durgun geçen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Cem Çankaya Emlak GYO’nun başlattığı kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

Emlak Konut ve GYODER kampanyasında son hafta!

Darbe girişimi ardından Emlak Konut ve GYODER’in kampanyalarıyla başlattıkları konut atağı, hem sektörün hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Satışlar ve cirolar her gün artıyor.

emlak kampanyaları Haberi

emlak kampanyaları

Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de reklam, daha çok insana ulaşmanın ana kuralıdır. Ne kadar fazla kişiye ulaşılabilirse o kadar fazla yeni müşteri kazanılabilir. Çünkü insanlar sizden haberdar olacaklardır. Bu sebeple, yeni müşteri bulmanın temel kuralı reklamdır. Reklam ise sayısız çeşidi, metodu olan bir kavramdır. Ayrıca günden güne yaşanan gelişmeler reklam sektöründe de devrim niteliğinde gelişmeler yaşanmasına sebep olmaktadır. En önemli gelişim teknoloji çağının herkesin ulaşabildiği bir konuma gelmesi ile yaşandı. İnternet, bugün reklamın temel alanını oluşturuyor. Eski metotlar olan el ilanı ve benzeri uygulamalar, halen belli bir seviyede etkinliğe sahip olsa da, hedef kitleniz doğrultusunda yapacağınız internet tanıtımları çok daha fazla etkinlik göstermektedir.


İnternet üzerinden reklam yapmak en etkin yöntem ama bunun da önemli detayları bulunuyor. Emlak kampanya...