18 / 04 / 2024

Emlak Konut esenyurt

Emlak Konut esenyurt

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Esenyurt Hoşdere parselleri yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut'tan 2 dev ihale!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mayıs ayında 2 dev ihaleye hazırlanıyor. Nevşehir Emlak Konutları'nın inşaat ihalesini yapacak olan firma ayrıca Esenyurt Hoşdere 6. Etap arsa satışı karlığı gelir paylaşım ihalesini de gerçekleştirecek.

Esenler Emlak Konutları'nın satışları 13 Ekim'de başlayacak!

Esenler, Emlak Konut’la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor... Proje kapsamında 950 konutun satışı 13 Ekim'de başlayacak...

Emlak Konut Ataşehir, Hoşdere, Sultanbeyli değerleme raporları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere, Ataşehir, Sultanbeyli ve İzmir'de yer alan parsellerinin değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Bodrum'dan 1 milyar TL'ye arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Muğla Bodrum'da bulunan taşınmazların, toplam 1 milyar 22 milyon 744 bin 320 TL bedelle satın alınmasına ve şirket mülkiyetindeki Esenyurt'ta bulunan taşınmazın 125 milyon TL bedelle satışına ilişkin Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı arasında protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Semt Bahçekent ihalesi 17 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Projesi İkmal İnşaatı İşi (Semt Bahçekent) ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Hoşdere'deki parsellerin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Yatırım Ortaklığı İstanbul Hoşdere Esenyurt'taki arsaları için hazırlattığı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut esenyurt Haberi

Emlak Konut esenyurt

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Esenyurt Hoşdere parselleri yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.


Kap Açıklaması:

Mülkiyeti Şirketimize ait "İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesinde Yer Alan 9 adet Parsel" ile ilgili olarak hazırlatılan 2016 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için