28 / 03 / 2024

emlak konut ihale sonuçları

emlak konut ihale sonuçları

Emlak Konut tarafından ihalesi yapılan 10 adet arsa ve 21 adet adet ticari üniteden 2 arsaya teklif geldi. Arsanın muhammen satış bedeli 15 milyon 550 bin TL'ye yükseldi.

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesine 2 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi.

Emlak Konut'un 7 ilde arsa, villa ve dükkanları 8 Temmuz'da açık arttırmayla satışta!

Emlak Konut GYO, 7 ilde yer alan arsa, villa ve dükkanlarını 8 Temmuz saat 13.00'te açık arttırma yöntemi ile satışa sunuluyor. Satışa konu arsa, villa ve dükkanların fiyatları 9 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Kayabaşı'na Egemen İnşaat 154 milyon 100 bin lira teklif verdi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Emlak Konut Kayabaşı 1. Etap 1. Kısım Konut ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme ihalesi 2. oturum sonucunu yayınladı...

Emlak Konut Bakırköy ihalesine en yüksek teklif Ege Yapı'dan!

Emlak Konut arsa satışı gelir paylaşımı işinin 4 Temmuz 2013 tarihinde yapılan 2. oturumunun sonuçları yayınlandı. Yayınlanan sonuçlara göre ihaleye en yüksek teklifi Ege Yapı verdi...

Emlak Konut GYO'dan 2022'de 16 dev ihale!

Emlak Konut GYO, 2022 yılı ihale programını açıkladı. Emlak Konut GYO 2022'de 16 dev ihale gerçekleştirecek. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO'dan 5 milyar TL'lik ihale atağı!

Yılın son çeyreğinde 15 bin konut satışı yapacağını açıklayan Emlak Konut GYO, arsa karşılığı gelir paylaşım modelli projeler için düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 5 Temmuz 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO 6 projedeki 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 6 projede yer alan 9 konut ve 5 ticari üniteyi e-ihale usulü ile satışa çıkardı. 

emlak konut ihale sonuçları Haberi

emlak konut ihale sonuçları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın dün (22 Haziran 2017) gerçekleştirdiği "muhtelif arsa ve ticari üniteler ihalesi" kapsamında satışa sunulan 10 adet arsa ve 21 adet adet ticari üniteden 2 arsaya teklif geldi. 


İhalede teklif gelen 2 adet arsanın muhammen satış bedelleri toplamı KDV dahil 11 milyon 400 bin TL'den KDV dahil 15 milyon 550 bin TL'ye yükseldi. Teklif gelen ticari ünitelerin satış işlemleri ve ihale süreci devam ediyor. 


Satışa sunulan dükkanların listesi

1. Dumankaya Miks (Küçükçekmece) 16 adet dükkan

2. Nidakule Ataşehir- 5 adet dükkan


Dükkanlar hakkında detaylı bilgi alabilmek için tıklayınız


Satışa sunulan arsaların listesi

1.İstanbul Başakşehir Hoşdere 644 ada 1 parsel

2. İstanbul Başakşehir Hoşdere 644 ada 3 parsel

3. İstanbul Tuzla Aydınlı 103 ada 2 parsel

4. İstanbul Maltepe Küçükyalı 16773 ada 4...