24 / 04 / 2024

emlak konut ihalesine kaç teklif geldi 2016

emlak konut ihalesine kaç teklif geldi 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi 28 Şubat'ta gerçekleştirildi. İhalede 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine 27 firma katıldı! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İşte katılan istekliler...

Emlak Konut GYO, Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesine 4 firmadan teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum sonucuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Kartal ihalesine 3 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel İşi ihalesinin 1. oturumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için 6 firmadan teklif geldi. İşte 1. Kısım için teklif veren o firmalar...

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesine 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 1'nci oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için 5 firmadan teklif geldi. İşte 2. Kısım için teklif veren o firmalar...

emlak konut ihalesine kaç teklif geldi 2016 Haberi

emlak konut ihalesine kaç teklif geldi 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurduğu açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. 2016 yılının ilk açık artırması olan ihale kapsamında arsalar ve ticari üniteler satışa sunuldu.


Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi. Arsalar için verilen tekliflerin toplamı KDV dahil 57 milyon 900 bin TL. 


Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi kapsamında büyük ödeme kolaylığı sunuldu. Arsalarda 150 aya kadar, ticari ünitelerde ise 180 aya kadar vade yapılıyor.


Söz konusu arsalar Çorlu, Ankara, Tekirdağ, Kastamonu ve Zekeriyaköy'de yer alıyor. Arsa fiyatlaru 18 bin TL ile 75 milyon TL arasında değişiyor. Ticari üniteler ise Körfezkent 3, Unikonut, Andromeda Gold, Ataşehir ofis binası, Başakşehir Evleri gibi projelerde yer alıyor. 


Emlak...