16 / 04 / 2024

emlak konut kampanyaları 2016

emlak konut kampanyaları 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün hain darbe girişiminden sonra başlattığı tarihi kampanya yarın sona erecek.

Emlak Konut'un kampanyası vatandaş açısından olumlu bir gelişme!

Epos Gayrimenkul Danışmanlık Ve Değerleme Kurucu Ve Yönetici Ortağı Neşecan Çekici, Emlak Konut’un kampanyasına dair açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut TÜFE'li Satış Kampanyası hangi projelerde geçerli?

1 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında tarihi bir kampanyaya imza atacak olan Emlak Konut bu kapsamında 30 projesinde kampanyalı satış başlatacak. Peki Emlak Konut TÜFE'li Satış Kampanyası hangi projelerde geçerli?

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut GYO sektöre moral oldu!

Emlak Konut, gerçekleştirdiği ihaleler, düzenlediği kampanyalar ve yeni proje lansmanları ile hem inşaat firmalarına hem de yatırımcılara büyük moral verdi.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Emlak Konut arsaları ile sektör nefes alıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut arsaları ve kampanyaları ile sektör nefes alıyor.

Emlak Konut ve GYODER kampanyasında son hafta!

Darbe girişimi ardından Emlak Konut ve GYODER’in kampanyalarıyla başlattıkları konut atağı, hem sektörün hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Satışlar ve cirolar her gün artıyor.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

Emlak Konut'tan 2 dev kampanya!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki satışları arttırmak için 2 dev kampanya başlattı. 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada satışlar çekilişsiz, kurasız yapılacak. İşte kampanyaların tüm detayları..

Emlak Konut Burgazkent'in geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Burgazkent Konutları'nın geçici kabulünün tamamlandığını açıkladı  

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 422 bin TL'ye 4+1!

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 48 ay vadede aylık taksitler 5 bin 64 TL’den, 60 ay vadede ise aylık taksitler 3 bin 575 TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut kampanyaları 2016 Haberi

emlak konut kampanyaları 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ekonomiyi canlandırmak için başlattığı tarihi kampanyası yarın sona eriyor. 


Emlak Konut'un dev kampanyasına Türkiye'nin dev inşaat firmaları da dahil oldu. Bu kampanyayla birlikte 2016'da konut satışı rekoru kırılması bekleniyor. 


Emlak Konut'un kampanyasına dahil olan projeler;

Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları dükkânlar, Bahçekent Emlak Konutları Ofisler, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları dükkânlar, Başakşehir Merkez Çarşı, Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent dükkânlar, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir dükkânlar, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1-2, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.


Emlak...