20 / 04 / 2024

Emlak Konut satılık iş yeri

Emlak Konut satılık iş yeri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Maslak 1453 projesinde bulunan 81 iş yerini toplam 532 milyon 730 bin TL bedelle 26 Haziran 2019 tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor...

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Emlak Konut satılık iş yeri Haberi

Emlak Konut satılık iş yeri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 81 adet gayrimenkulün ihale ilanını yayınladı. 

Toplam muhammen bedeli KDV dahil 532 milyon 730 bin TL (KDV hariç 493 milyon 268 bin 518,52 TL) olan Emlak Konut GYO bünyesindeki 81 adet bağımsız bölüm 26 Haziran 2019 tarihinde Emlak Konut GYO Genel Müdürlük Binasında saat 11:00'da açık artırma usulü ile satışa sunulacak.

Satışa çıkarılan 81 gayrimenkulün tamamı iş yeri niteliğinde ve Maslak 1453 projesinde yer alıyor. Maslak 1453 projesinde satışa çıkarılan iş yerleri için son başvuru tarihi 25 Haziran olarak açıklandı. 

Ağaoğlu imzası ile hayata geçirilen Maslak 1453 projesi konum olarak metroya 5 dakika, İstanbul Borsası'na 10 dakika, alışveriş merkezine 12 dakika, FSM Köprüsü'ne 15 dakika, İstanbul Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta yer...