24 / 04 / 2024

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Emlak ofisi açmak için birtakım teknik bilgilerin bilinmesinin yanı sıra temel eğitimin de alınması gerekiyor. Peki emlak ofisi açmak için eğitim şart mı? Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Cengiz Akkor tarafından kuruldu.

Sitede iş yeri açarken nelere dikkat edilmeli?

Sitede iş yeri açarken nelere dikkat edilmeli? Sitede iş yeri açarken sadece kat maliklerinin muvafakatnamesi yeterli mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Sitede iş yeri açarken onay alınmalı mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında; sitede iş yer açarken uyulması gereken kuralları kaleme aldı.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Sitede iş yeri açarken onay gerekli mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında; sitede iş yeri açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini kaleme aldı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli Haberi

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı. Yeni bir emlak ofisi açmadan önce dikkat edilmesi gereken konuyla ilgili bilgiler veren Tahir Köstek, emlak ofisi açmak isteyenler için tüm eğitimleri tamamladıktan sonra izlenecek yolları anlattı. Köstek, "Uzun zamandır ülkemizde üzerinde çalışılan emlak ofisleriyle ilgili bilinmesi gerekenler bulunuyor. Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik'te yer alan yeni yasaya göre; gayrimenkul danışmanlığında staj zorunlu oluyor. Öte yandan yasada yer alan maddelere göre lise mezunlarının bir yıl, üniversite mezunlarının ise 6 ay staj yapmaları zorunlu tutuldu.” açıklamasında bulundu.


Tüm eğitimler tamamlandıktan sonra nasıl bir yol izlenmeli ?

Hayalindeki emlak ofisini açmak isteyen girişimcilerin, ofisi açacağı konumu belirlerken dikkat etmeleri gereken en önemli kriterlerden bir...