19 / 04 / 2024

emlak piyasasında son gelişmeler

emlak piyasasında son gelişmeler

Emlak Uzmanı Tebernüş Kireçci son gelişmeler çerçevesinde konut ve emlak piyasasında neler olacağını yorumluyor!

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Otomobil piyasasında son dakika! İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları!

Yeni yıl ile beraber otomobil fiyatlarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Peki fiyatlarda son durum ne oldu? İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları...

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara son dakika uyarısı: Aman bu tuzağa düşmeyin!

Emlak piyasasında yine dolandırıcılık olayları gündeme geldi. Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara bir son dakika uyarısı yapıldı. İşte o açıklama...

Çin'in emlak piyasası, devlet firmaları tarafından desteklenecek!

Çin'in emlak piyasası, devlete ait ve devlete bağlı geliştiricilerin konut satışlarında ve arazi alımlarında başı çekmesiyle önemli bir konsolidasyona sahne oldu. 

Emlak piyasası 2024'e bu yenilikle girecek! 

1 Ocak 2024'ten itibaren emlak sektöründe, turizm amaçlı konut kiralamalarında yeni dönem başlıyor. İşte 2024 yılı emlak piyasasındaki yenilikler...

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

emlak piyasasında son gelişmeler Haberi

emlak piyasasında son gelişmeler

 

Dünya ve Türkiye çalkalanıyor. FED ve Avrupa ülkelerinin merkez bankalarının yanlış politikalarının sonucu mortgage krizi yaklaşık 10 aydır sermaye ve para piyasalarını bunaltıyor.

 

Türkiye'de ise bildiğiniz siyasal çalkantılar... Bankalar fırsatçılık yapıp konut kredisinde faiz oranlarını yükseltti... Bu gelişmeler Türkiye'de konut ve emlak piyasasını nasıl etkileyecek? 

 

Lafı uzatmadan yanıta geçeyim. Kısa vadede konut piyasasında bazı projelerde...