28 / 03 / 2024

emlak sektörü operasyon sonucu

emlak sektörü operasyon sonucu

Gündeme damgasını vuran yolsuzluk soruşturmasının emlak sektörünü nasıl etkilendiğini ölçmek için dün gözler satışların yoğun olarak yaşandığı hafta sonu dönemine çevrilmişti. Patronların projelerinde satışlarla bizzat ilgilendikleri görüldü...

Pandemi emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birinci yılını geride bırakan pandemi sürecini emlak sektörü ve dijitalleşme açısından değerlendiren Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, pandeminin emlak sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

Emlak sektöründe veri bankası kurulmalı!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kanada Temsilcisi Seyfi Tomar yaptığı açıklamada,  “Emlak sektöründeki mevcut dağınıklık mesleki paydaşlarla yapılacak iş birliği sayesine rahatlıkla aşılabilir ve böylesi bir ortak çalışma ile büyük bir veri bankası sahibi olabiliriz” dedi.

ABD'de emlak sektörü küçüldü!

ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) tarafından açıklanan verilere göre, ülkedeki hizmet sektöründe 17 alanda büyüme, 1 alanda ise küçülme yaşandığını belirtidi. Bu dönemde küçülme gösteren alan da emlak sektörü oldu. 

İnşaat ve emlak sektörü dijitalleşmeli!

İnşaat ve Emlak sektörü büyümesine devam eden nadir sektörlerin başında geliyor. COVID-10 sebebiyle etkilenen inşaat ve emlak sektörü yine de büyümesine devam etti. Dijital Projeler Girişimcisi Adem Atbaş, inşaat ve emlak sektörünü değerlendirerek “ daha da büyüyecek” diye konuştu.

Emlak sektörü pandemi sürecinden nasıl etkilendi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, emlak sektörünün pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini anlattı. 

Yapay zeka gayrimenkul ve emlak sektörünü şekillendiriyor!

Gayrimenkul ve emlak sektörü gelişen teknoloji ve yapay zeka ile birlikte yeniden şekilleniyor. Keypoint Gayrimenkul’ün kurucusu Tarık Seçkin, yapay zekanın gayrimenkul sektörüne etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Konut sektörü koronavirüs salgını sürecinde bankalar tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarıyla desteklendi. Peki emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Pandemi emlak sektörünü canlandırdı!

Koronavirüs salgını başladığında duraklama dönemi yaşayan ABD emlak sektörü yeniden canlandı.

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Konut kredisi faizlerindeki indirim emlak sektörünü uçurdu!

Koronavirüs salgını sürecinde ‘duraklama’ dönemini yaşayan emlak sektörü, kamu bankalarının Haziran ayı başında kredi faizlerinde tarihi bir indirime gitmesiyle tekrar canlandı...

Emlak sektöründe yeni soluk: Dronlarla dijital yolculuk!

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında temasların sıfıra düşürülmesiyle beraber, geleneksel yüz yüze satış ve müşteri hizmetlerinin oldukça önemli olduğu emlak sektöründe bir takım zorluklarla karşılaşıldı...

New York'ta emlak sektörü yeniden faaliyete geçiyor!

New York'ta restoranlar açık havada hizmet verebilecek, mağazalar, kuaförler, emlak sektörü ve ibadet yerleri de açılacak.

emlak sektörü operasyon sonucu Haberi

emlak sektörü operasyon sonucu


Gündeme damgasını vuran yolsuzluk soruşturmasının emlak sektörünü nasıl etkilendiğini ölçmek için dün gözler satışların yoğun olarak yaşandığı hafta sonu dönemine çevrilmişti. Gün boyunca satış ofislerine yönelik yaptığımız ‘nabzı ölçme’ seferinde bazı müteahhitlerin sıkıntılı süreç sonrası projelerinin satışlarının nasıl gittiğine dair bizzat projelerinin başında olduklarını gördük. Patronların, yüzlerce milyon dolarlık projelerinde satışlarla bizzat ilgilenirken, müşterileriyle de görüşme imkânı bulmaları dikkat çekti. 


‘SATIŞ OFİSİNDEKİ TALEP UMDUĞUMUZDAN DAHA İYİ’

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya’ya, Halkalı’da yapımına devam ettiği Konsept projesinde rastladık. Durumu izlemek için bütün projeleri bizzat dolaştığını anlatan Dumankaya, “Satışlarda herhangi bir düşüş söz konusu değil, umduğumuzdan daha iyi bir talep olduğunu görüyoruz. Bilinçli ve olayları takip eden bir tüketici var Türkiye'de, güveni kesilse almaz. Ayda 150-180 konut satıyoruz. Haftaiçi satışlarımız...