20 / 04 / 2024

emlak siteleri ziyaretçi sayısı

emlak siteleri ziyaretçi sayısı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Mart'ta 3 milyonu geçti. Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonra gelen 10 sitenin toplamının neredeyse 1.5 katı...

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı'nın hedefi 40 bin ziyaretçi!

Bu yılın Kasım ayında düzenlenmesi planlanan CNR Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı olmak üzere 40 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

Emekli emlak vergisi muafiyeti için gerekli belgeler!

Emlak vergisinde tek mesken sahipleri sıfır oranlı emlak vergisi avantajından faydalanabiliyor. Vergiden muaf olabilen kimseler arasında emekliler de bulunuyor. Peki, emekli emlak vergisi muafiyeti için gerekli belgeler nelerdir?

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

Rize Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de inşa edilen Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi.

Bursa İnşaat Fuarı'nda ziyaretçi sayısı beklentileri aştı!

BU yıl Arap yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiği Bursa İnşaat Fuarı, rekor katılımla kapılarını kapattı. Geçtiğimiz yıla oranla katılımın yüzde 60 arttığı fuar, hem katılım hem de ziyaretçi açısından beklentileri aştı.

Arazi emlak beyannamesi örneği 2015!

Arazi sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Emlak vergisi için öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. İşte arazi emlak beyannamesi örneği 2015..

Ödemiş'te emlak müşavirliği kursu başlıyor!

Kerem Karamanlıoğlu Ödemiş'te emlak müşavirliği kursları başladı. Yıllardır düzenlenen kursların amacının eğitimli emlakçılar yetiştirmek olduğunu söyleyen kurs eğitmeni mali müşavir Coşkun Açar, emlakçıların yasa beklentisine dikkati çekti.

Ödemiş'te emlak müşavirliği kursları başladı!

Ödemiş'te emlak müşavirliği kursları başladı. Yıllardır düzenlenen kursların amacının eğitimli emlakçılar yetiştirmek olduğunu söyleyen kurs eğitmeni mali müşavir Coşkun Açar, emlakçıların yasa beklentisine dikkati çekti.

Hendek Emlakçılar Derneği, İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti!

Hendek Emlakçılar Derneği yeni Başkanı Emel Kasap ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Emel Kasap, Başkan Püsküllü’ye kendini ve yeni yönetimini tanıtarak, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Emlak vergisi beyannamesi için gerekli evraklar!

Gayrimenkul sahiplerinin emlak vergilerini ödeyebilmeleri için, ilk olarak emlak vergisi beyannamesi vermesi gerekiyor. Peki, Emlak vergisi beyannamesi için gerekli evraklar neler?

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Uçar, Süleyman Uçar, İhsan Uçar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Milli emlak genel tebliği sıra no:336!

336 sıra nolu Milli emlak genel tebliği, 20 Ağustos 2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğ hazine taşınmazları için talep edilen ecrisimil esaslarını düzenliyor...

emlak siteleri ziyaretçi sayısı Haberi

emlak siteleri ziyaretçi sayısı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Similarweb verilerine göre Mart ayında 3 milyonu geçti.

Emlakkulisi.com'u 1 Mart-31 Mart tarihleri arasında toplam 3 milyon 90 bin kişi ziyaret etti. Similar.web verilerine göre, Emlakkulisi.com Türkiye'nin 626. dünyanın ise 27,138. sitesi. 

Emlakkulisi.com'dan sonra ikinci sırada yer alan ve TK Emlak Yayın Group'a ait olan Konuttimes.com sitesinin de aylık ziyaretçi sayısı 785 bin. 

TK Emlak Yayın Group bünyesindeki bir diğer site olan Tebernuskirecci.com.tr'nin ise Mart ayı ziyaretçi sayısı 216 bin. Ziyaretçi sayısını merak ettiğiniz siteye Similarweb.com'.dan bakabilirsiniz.

Similarweb verilerine göre, Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonra gelen 10 sitenin toplamının neredeyse 1.5 katı etmiyor. Sitemizden sonra gelen diğer 10 sitenin 1 aylık ziyaretçi sayısının toplamı 2 milyon 149 bin.


Bir internet ölçme ve karşılaştırma sitesi olan Similarweb, web...