26 / 04 / 2024

emlak siteleri

emlak siteleri

30 ülkede faaliyet gösteren, konut ilanları arama motoru tr.Flatfy. com Türkiye’deki 1189 emlak sitesinin ilanlarına tek bir site üzerinden ulaşabilmeyi sağlıyor.

Emlak ofisleri dijital platformları kullanıyor!

Hürriyet Emlak Satış Direktörü ve Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozay, gayrimenkul sektöründe dijital plaftormun öneminden bahsetti.

Konut alıp satacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu taslağa göre, emlak siteleri üzerinden gerçekleştirilen konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden çok ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olacak?

Emlak ilanlarındaki vurgunculuğa tedbir! Tek fiyat düzenlemesi geliyor

Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, emlak siteleri üzerinden gerçekleştirilen konut satışlarında, aynı ev için farklı fiyatlarla birden fazla ilan girişi yapılamayacak. 

Emlakçılardan 'online ilan siteleri'ne erteleme çağrısı!

Online ilan sitelerine ayda 2 ila 3 bin yılda ise 100 bin TL ödeme yaptıklarını belirten emlakçılar, ödemelerin 3 ay ertelenmesini, aboneliklerin dondurulmasını ve belli bir dönem ücret alınmamasını talep ediyor.

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot hazırlığında!

Koronavirüs sebebiyle işleri durma noktasına gelen on binlerce emlakçı, online ilan portallarını boykot etmeye karar verdi.

Site yönetimleri emlak değerini umursamalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "emlak değeri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Emlak değeri ile aidat ilişkisi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Emlak değeri ile aidat ilişkisi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Esenyurt'taki konutlar Beylikdüzü olarak satılıyor!

Beylikdüzü'nde hizmet veren birçok emlakçı, Esenyurt'un uzak bölgelerinde yapılan konutların bazı emlak siteleri tarafından Beylikdüzü adres gösterilerek satışa sunulduğunu ifade ederek vatandaşı mağdur ettiğini savundu.

Sitelerde düşük aidat emlak değerini arttırır!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''Sitelerdeki aidatların emlak değerine etkisi'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

6 maddede site emlak değer artışı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site emlak değer artışı " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerdeki dairelerin emlak değeri nasıl artar?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimleri ve emlak değeri artışı' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Batman'da emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor!

Batman’da sektörler arasında prim gören emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor. Yeni konut siteleri bir bir bitiyor.

Gayrimenkul siteleri emlak sektörünün lokomotifi mi oluyor?

Kullanımın yaygınlaşması ve kullanım alanın genişlemesi ve tablet, android özellikli cihazlar gibi erişim noktalarının çoğalması, internet üzerinden gerçekleştirilen iş modellerinin de önünü açtı.Gayrimenkul siteleri emlak sektörünün lokomotifi mi oluyor?

Online emlak siteleri 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu!

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

emlak siteleri Haberi

emlak siteleri

Satılık ya da kiralık konut arayanların işini kolaylaştıran konut arama motoru tr.Flatfy.com satılık veya kiralık konutların Google’ı. Türkiye’deki 1189 emlak sitesinde yayınlanan satılık veya kiralık tüm ilanlara tek bir web sitesi üzerinden erişebilmeyi sağlayan tr.Flatfy.com, kullanıcıların farklı farklı sitelerde araştırma yaparak zaman kaybetmelerini önlüyor, konut arama sürecini kolaylaştırıyor.

tr.Flatfy. com, konut sahiplerinin de herhangi bir ücret ödemeden, satılık veya kiralık ilanlarının çok daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor. Emlak sitelerinde yayınlanan ilanlar 24 saat içinde tr.Flatfy. com veritabanına ekleniyor ve arama sonuçlarından görüntüleniyor.

tr.Flatfy.com, yapay zekâ teknolojisi sayesinde konut ilanlarını analiz ederek, aynı ilanın birden fazla sitede yayınlanması halinde bu ilanları gruplandırarak, tek bir ilan olarak görüntülüyor. Yapay zekâ ayrıca, ilanların kalite kontrolünü de yaparak, sadece kriterleri sağlayan ilanları gösterime dahil...