24 / 04 / 2024

emlak vergileri 1. taksiti

emlak vergileri 1. taksiti

Emlak vergisine; Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. Peki, emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014 ne zaman?

Emlak vergisi 1. taksit ödeme ekranı Mart 2024! Emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeler 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Tapu sahipleri aman dikkat! İşte GİB Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri 2024! 

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri resmen başladı. Peki Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri ne zaman? İşte milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren o tarihler...

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman, emlak vergisi ödemelerinden kimler muaf? 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın sona eriyor! Sakın unutmayın!

Emlak vergisi, her yıl, yılda 2 defa olacak şekilde ödeniyor. Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın itibariyle sona eriyor. İşte detaylar...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

2021 emlak vergisi 1. taksit ne zaman?

Milyonlarca mükellefi ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri başladı. Peki 2021 emlak vergisi 1. taksit ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisinde 1. taksit dönemi!

2020 yılında gayrimenkul satın alan kişilerin vergi yükümlülükleri bugün başlıyor. Peki gayrimenkul sahipleri 2021'de ne kadar vergi ödeyecek? Emlak vergisi 1. taksitleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

emlak vergileri 1. taksiti Haberi

emlak vergileri 1. taksiti

Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor.


Ödenecek vergi tutarı, taşınmazın değerine, türüne ve bağlı olduğu belediyeye göre değişkenlik gösteriyor. Arsa, arazi, mesken ve işyerlerinin emlak vergisi oranı farklı hesaplanırken; büyükşehir belediyelerinde de vergi yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor.


Emlak vergisi muafiyetleri..

Emlak vergisi ödemelerinden 200 metrekareyi geçmeyen tek meskene sahip; Başka bir geliri olmayan;

Emekliler, 

Özürlüler, 

Gaziler,

Şehitlerin dul ve yetimleri, 

Hiçbir geliri olmayan işsizler, 

Ev hanımları vergiden muaf tutuluyor.


Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Verginin ilk taksitleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. İkinci taksitler ise Kasım ayında ödeniyor.


Buna göre 2014 yılının emlak vergileri 2. taksiti ödemeleri Kasım...