19 / 04 / 2024

emlak vergisi af şartları

emlak vergisi af şartları

6552 sayılı Torba Yasa, Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor. Peki, emlak vergisinde af 2014 şartları nelerdir?

Emlak vergisi borcuna af şartları!

2014 yılının Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası dahilinde emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarına af getirildi. İşte emlak vergisi borcuna af şartları..

Emlak vergi affı ne zaman bitecek?

6552 sayılı Torba Yasası ile getirilen vergi affı dahilinde belediyeye ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor. Peki, emlak vergi affı ne zaman bitecek?

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Emlak vergisi affı için son 15 gün!

Biriken faizle birlikte vergi borcu ödemelerini yapmakta güçlük çeken mükelleflere 6552 sayılı Torba Yasa ile af getirildi. 31 Aralık'ta son bulacak emlak vergisi affı için son 15 gün bulunuyor...

Emlak vergisi affı için son 7 gün!

Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasası ile bazı vergi ve alacaklar af kapsamında yapılandırılabiliyor. Yapılandırmaların Kasım ayında yapıldığı Emlak vergisi affı için son 7 gün bulunuyor..

Emlak vergisi af kanunu 2014!

11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasası gereğince, emlak ve çevre temizlik vergisi borçları taksitlendirilebiliyor. İşte emlak vergisi af kanunu 2014..

Emlak vergisi yapılandırma başvurularında son gün!

Vergi mükelleflerinin devlete olan bazı vergi borçlarına 6552 sayılı Torba Yasa ile af getirildi. Yapılandırma başvurularının süresi içerisinde yapılması gerekiyor. Peki, emlak vergisi yapılandırma başvurularında son gün ne zaman?

Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır?

Vergi taksitlerini ödemeyen vergi mükelleflerine Eylül 2014 tarihinde Torba Yasası ile af getirildi. Peki, Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır? İşte emlak vergisi yapılandırma şartları..

Gayrimenkul emlak vergisi yapılandırma işlemleri!

İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun olan Torba Yasa emlak vergisine af getirildi. İşte gayrimenkul emlak vergisi yapılandırma işlemleri...

Emlak vergisine af 2014!

Emlak vergisini ödemeyen mükelleflere 6552 sayılı Torba Yasa ile yapılandırma hakkı verildi. Emlak vergisi, Torba Yasa ile nasıl yapılandırılır? İşte emlak vergisine af 2014 şartları..

Emlak vergisi yapılandırma son gün 2014!

Torba Yasa ile af getirilen vergi ve alacaklar arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisi nasıl yapılandırılır? Emlak vergisi yapılandırma son gün 2014 ne zaman?

Emlak vergisi yapılandırma son tarih!

Torba Yasası olan 6552 sayılı kanun gereğince emlak ve çevre temizlik vergisi af kapsamında yapılandırılabiliyor. Peki, emlak vergisi yapılandırma son tarih ne zaman? Müracaatlar ne zamana kadar yapılmalı?

Emlak vergisinde af 2014 şartları!

6552 sayılı Torba Yasa, Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor. Peki, emlak vergisinde af 2014 şartları nelerdir?

Emlak vergisi af yasası ile nasıl yapılandırılır?

6552 sayılı Torba Yasası ile bazı vergi ve alacaklara af getirildi. Af getirilen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisi af yasası ile nasıl yapılandırılır?

Emlak vergisi yapılandırma başvuru tarihleri!

6552 sayılı Torba Yasası Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasa ile emlak vergisine af getirildi. İşte emlak vergisi yapılandırma başvuru tarihleri..

emlak vergisi af şartları Haberi

emlak vergisi af şartları

Emlak vergisinde af 2014 şartları!

6552 sayılı Torba Yasa, Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Bazı vergi ve alacaklara yapıldandırma sunan kanun kapsamında taşınmaz malların emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor.


Yasada yer alan 73. madde gereğince, vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan  Emlak  vergisi ile çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve  Emlak  vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile buna bağlı gecikme zammı yapılandırılabiliyor.


Yapılandırma için başvuru sürecinde belediye müraaat edilmesi gerekiyor. Başvuru süresinin kaçırılması durumunda yapılandırma hakkı da kaybediliyor. Emlak vergisinde af şartları şu şekilde sıralanıyor:


Emlak vergisinde af 2014..

Emlak vergisi yapılandırma son başvuru tarihi olan 30 Kasım 2014'e kadar başvuru yapılması gerekiyor. Taksitler kredi kartıyla da ödenebiliyor.


Taksitli olarak ödeme yapmak...