26 / 04 / 2024

Emlak vergisi takvimi 2017

Emlak vergisi takvimi 2017

Emlak Vergisi Takvimi 2017'ye göre vergi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Mükellefler isterse ilk taksit döneminde borcunun tamamını ödeyebiliyor..

Gayrimenkulü olan herkesi ilgilendiriyor! Emlak vergisi ikinci taksit ödeme tarihi resmen belli oldu! Ödemeyen yandı...

Gayrimenkul sahibi olanlar, 319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu’na göre emlak vergisi ödemek zorunda. Peki, 2023 emlak vergisi ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte 2023 emlak vergisi ödeme takvimi...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022 merak ediliyor. Her sene mal sahipleri tarafından ödenen verginin ödeme tarihleri, GİB tarafından vergi takvimi kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi ödeme zamanı 2020!

Türkiye'de bulunan bina ve arazi sahiplerinin her sene emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki vergi takvimi açıklandı mı? İşte, Emlak vergisi ödeme zamanı 2020... 

Emlak vergisi 2018 takvimi!

Emlak vergisi ödemeleri 2018 yılı için geçtiğimiz ay başladı. Peki, emlak vergisi en son ne zamana kadar ödenir? Emlak vergisi 1. taksiti ne zaman? Emlak vergisi 2. taksiti ne zaman? İşte emlak vergisi 2018 takvimi..

Emlak vergisi takvimi 2017!

Emlak Vergisi Takvimi 2017'ye göre vergi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Mükellefler isterse ilk taksit döneminde borcunun tamamını ödeyebiliyor..

Emlak vergisi takvimi 2015!

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. İşte emlak vergisi takvimi 2015..

Emlak vergisi takvimi 2015!

Taşınmaz mal sahipleri her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Belediyeye ödenen emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde veriliyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi takvimi 2015..

Emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergi borcunu iki taksite bölenlerin, ikinci taksit dönemi içerisinde vergi borcunu ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı? İşte emlak vergisi takvimi..

Emlak vergisi taksitleri ne zaman ödenir?

Emlak vergisi, taşınmaz mal sahibi olup vergiden muaf olmayanlar tarafından ödeniyor. Vergi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki emlak vergisi taksitleri ne zaman ödenir? İşte emlak vergi takvimi..

2014 emlak vergisi ikinci taksit ne zaman?

Taşınmaz mallar için ödenen emlak vergisi her sene ili eşit taksit halinde ödeniyor. Verginin ilk taksitinin 2 Hazirana kadar ödenmesi gerekiyor. Peki 2014 emlak vergisi ikinci taksit ne zaman? İşte emlak vergi takvimi..

Emlak vergisi takvimi 2014!

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi her sene yılın belli dönemlerinde iki taksit halinde ödenebiliyor. Emlak vergisi ne zaman ödeniyor? İşte emlak vergisi takvimi 2014...

Emlak vergisi ne zaman yatırılır?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu kapsamında düzenlenen emlak vergisi bilindiği üzere iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Buna göre emlak vergisi ne zaman yatırılır? İşte emlak vergisi takvimi...

Emlak vergisi takvimi 2017 Haberi

Emlak vergisi takvimi 2017

Gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Bu vergi 1319 sayılı kanun gereğince her sene belli ve aynı dönemlerde ödeniyor.


Emlak vergisi iki taksit halinde ödenebiliyor. İsteyen mükellefler vergi borcunun tamamını ilk taksit döneminde ödeyebiliyor. Ancak ilk taksit döneminde ödeme yapmayıp, ikinci dönemde hepsini kapatma hakkı bulunmuyor. Bu şekilde ödeme yapan kimselere ilk taksit için aylık gecikme cezası uygulanıyor.


Emlak vergisi takvimi 2017

1. taksit dönemiMart, Nisan, Mayıs2. taksit dönemiKasım


Yukarıdaki tabloda da görüldüğü üzere emlak vergisi...