16 / 04 / 2024

emlakçı indirimi

emlakçı indirimi

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

Emlak sektöründe neler oluyor? İnşaat sektörü durma noktasına mı geldi?

Dövizde yaşanan artışın, inşaat ve emlak piyasasını kötü etkilediğini belirten emlak danışmanları KDV indirimi gibi sektör hakkında oldukça önemli pek çok noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her sene projelerinden konut satın alanlar için indirim kampanyası yapıyor. Peki Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Eski köylere emlak vergisi indirimi!

Kamu mali yönetimi ve kontrolü kanunuyla bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair teklifi kapsamında kırsal yerleşim bölgelerine yönelik su ücretleriyle emlak vergilerinde indirim ve çeşitli kolaylıklar getirilecek.

Faiz indirimi konut satışlarını hızlandırdı!

Kamu bankalarının konut kredi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine indirmesiyle emlak sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Faiz indirimi, konut satışlarını hızlandırdı...

Faiz indirimi kredi faizlerine yansımalı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Faiz indirimi kredi faizlerine yansımalı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 bugün sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart ayı başında açıkladığı erken ödeme kampanyası bugün sona eriyor. Emlak Konut GYO erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 yarın sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart başında duyurduğu erken ödeme indirim kampanyası yarın sona eriyor. Erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her yıl projelerinden konut alanlar için indirim kampanyası hazırlıyor. Peki Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Emlak sektöründen tapu harcı ve KDV indirimi talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Emlak sektörü olarak Hükümetten tapu harcı ve KDV indiriminin 2020 yılında devam etmesini ve ayrıca Kamu bankalarının 0.79 konut kredisinin peni ve eski konutların alım-satımlarında geçerli olmasını talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün yarın!

Emlak Konut GYO'nun 65 projede başlattığı erken ödeme indirimi kampanyası için başvurular yarın sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

emlakçı indirimi Haberi

emlakçı indirimi

Konak Hastaneleri, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile önemli bir anlaşma imzaladı. Odaya bağlı üyeler ve birinci derece yakınları, 31 Aralık 2017 tarihine kadar Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanma imkanı sağladı. Protokol imza töreninde, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Pekin, başkan yardımcıları Mesut Volkan Sezgin, Hakan Şin ve Konak Hastaneleri İzmit İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu hazır bulundu. Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Pekin yaptığı kısa konuşmada "İzmit şehrimizin köklü sağlık kuruluşu Konak Hastaneleri ile yaptığımız bu işbirliğinden çok mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. 


Demokrat...