20 / 04 / 2024

Emlakjet Dijital Gamechanger ödülü

Emlakjet Dijital Gamechanger ödülü

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

Dijital TL ile neler değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dijital TL'yi kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dijital TL ile ilgili 4 siyasi soru' başlıklı yazısı...

Dijital Türk Lirası'nın riskleri neler? 

Merkez Bankası’nın, “Dijital Türk Lirası Ar-Ge Projesi”ni hayata geçirmesi ile beraber çok sayıda yatırımcı bu borsadaki riskleri merak etti. Peki, Dijital Türk Lirası'nda ne gibi riskler bulunuyor?

Merkez Bankası açıkladı! Dijital Türk Lirası için ilk adım atıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK-BİLGEM, Dijital Türk Lirası Ar-Ge kapsamında mutabakat zaptı imzaladı. Dijital Türk Lirası İşbirliği Platformu oluşturuldu.

Merkez Bankası dijital Türk Lirası için düğmeye bastı!

Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK ile ikili mutabakat zabıtlarına imza atıldığını ve Dijital TL için işbirliği platformunun hazırlandığını duyurdu. 

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Emlakjet Dijital Gamechanger ödülü Haberi

Emlakjet Dijital Gamechanger ödülü

Emlakjet, Digital Age dergisi tarafından hazırlanan “Dijital Gamechanger’lar” seçkisinde kendi sektörünün en iyisi olarak değerlendirildi. Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger’lar” olarak seçilmiş oldu.

Emlakjet, bu özelliğiyle iki yıldır Digital Age dergisinin “Dijital Gamechanger’lar” seçkisinde kendi sektörünün en iyisi olarak yer alıyor. 

Emlakjet, kendi sektörünün gidişatını değiştiren yenilikleri, vizyoner bakış açısı, öncü yaklaşımı ve pazarı büyütme adına yaptığı yatırım hamleleriyle girdi.

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile yola çıkan Emlakjet, kullanıcılarının kiralık veya satılık gayrimenkullere en hızlı, kolay ve keyifli şekilde ulaşabilmesini sağlayıp, bu işlemleri daha da kolaylaştırıyor. 

Arama platformu, kullanıcıların istedikleri evi, gelişmiş arama deneyimiyle, tek adımda, hızlı ve kolay buldurma misyonuyla çalışıyor. 

Emlakjet, teknolojik altyapısıyla hayata geçirdiği “Sokak Görünümü”, “Nasıl Giderim”, “Çevrede Ne Var” özelliklerinin yanı sıra bu...