28 / 03 / 2024

En büyük tünel kaç dakikada geçilecek

En büyük tünel kaç dakikada geçilecek

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan tünelin, önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. Türkiye'nin en büyük tüneli olacak olan Ilgaz Dağı Tüneli 'nin yüzde 60 'ı tamamlandı.

Kocaeli Seka Büyük Tüneli yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ki yol, köprü ve tünellerde çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seka Büyük Tünel de bakım ve onarım çalışmalarını bitirdi.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Özak GYO, Türkiye’nin en büyük 57. şirketi seçildi!

Forbes Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük 100 Şirketi’ sıralamasında ÖZAK GYO, birçok büyük holdingi, sanayi ve hizmet kurumunu geride bırakarak 57. sırada yer aldı.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikası Türkiye'ye kurulacak!

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikalarından biri olacak kurulum projesinin işbirliği protokolü imzalandı. Fabrika TÜBİTAK, DTİ İmplant ve Biyoteknoloji Enstitüsü işbirliği ile TÜBİTAK Marmara Teknokent'te inşa edilecek.

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları merkezi!

Balıkesir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin en büyük ve modern Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Yılda 5 bin hayvanın bakımı hedefleniyor.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santralinin açılışı yapıldı!

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın-Germencik’te açıldı. Güriş Holding’e ait santrale holdingin Onursal Başkanı İdris Yamantürk’ün adı verildi..

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı!

Avrupa’nın 2., Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı. Jeotermal Enerji Santrali (JES), toplam 232.3 MW üretim kapasitesiyle Türkiye’nin jeotermal enerji üretiminin yüzde 25’ini tek başına sağlayacak.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın-Germencik’te açıldı!

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı. Jeotermal Enerji Santrali (JES), toplam 232.3 MW üretim kapasitesiyle Türkiye’nin jeotermal enerji üretiminin yüzde 25’ini tek başına sağlayacak.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın'da açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aydın’ın Germencik ilçesinde kurulan Avrupa’nın 2’inci ve Türkiye’nin ise en büyük Jeotermal enerji santralinin açılışını yaptı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkına tasarım yarışması!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesinin ayrıntılarına SABAH ulaştı. 90 bin konutluk yeni şehrin ve 2.5 milyon metrekarelik şehir parkının kentsel tasarım projesi için uluslararası yarışma düzenlenecek.

En büyük tünel kaç dakikada geçilecek Haberi

En büyük tünel kaç dakikada geçilecek

Ilgaz Dağı Tünel'inde incelemelerde bulunan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı ile Kastamonu arasındaki Ilgaz Dağı Tüneli'nin gurur duyulacak bir proje olduğunu belirtti.


Özcan, çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, "Şu anda çalışmaların yaklaşık yüzde 60'lık kısmını bitirdik. Türkiye'nin gurur projelerinden biridir. Buraya 5,5 kilometre sağ ve 5,5 kilometre sol tüp olmak üzere, toplam 11 kilometrelik bir tünel inşa ediyoruz. İnşaat çalışmalarımız kapsamında elim bir kaza yaşanmaması da ayrı bir sevinç" ifadesini kullandı.


Tünelin ekonomiye de önemli katkılar sağlayacağını kaydeden Vali Özcan, tünelin Karadeniz'i, Kastamonu üzerinden İç Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacağını bildirdi.


- "Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olacak"


Karayolları Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürü Sami Uyar da tünelde günde yaklaşık 12 metre yol katettiklerini belirtti.


Tünel sayesinde sürücülerin yolda kaybettiği zamanın azalacağını...