28 / 03 / 2024

en düşük faizle konut kredisi veren banka

en düşük faizle konut kredisi veren banka

Şekerbank konut kredisi faiz oranını yüzde 1,35'ten, yüzde 1,46'ya yükseltti. Konut kredisinde en düşük faiz 1,17'den başlıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredi faiz oranlarında iki bankada güncelleme!

Konut kredi faiz oranlarında iki bankada güncelleme yapıldı. İş Bankası faiz oranını yüzde 0,04 puan artırırken, Abank faiz oranlarını indirdi. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'a nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Temmuz'da yapılan son güncellemede 0,93 faizle 120 aya kadar vadelendirme, Ağustos ayında da devam ediyor. En düşük faiz oranı hala 0,93...

SON DAKİKA! 9 Banka peş peşe açıkladı! Düşük faizle kredi fırsatı! Hemen bakın!

Tüketici  faiz oranları ardı ardına açıklandı! Nakit ihtiyacına çare arayan vatandaşlara müjde! En düşük faizle kredi veren banka belli oldu! Peki en iyi krediyi hangi banka verdi? İşte detaylar..

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...

Yeni yıl gelmeden kredi çekmek istiyorsanız dikkatli olun! İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi en düşük faiz oranlı bankalara haberimizde yer verdik.

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emekli zammı için alarm zilleri çalıyor! En düşük maaş ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen emekli maaşları için detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Peki Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

En düşük emekli maaşı 5 bin lira! Asgari ücret 7 bin 500 lira! Rakamlar bir bir ortaya çıkıyor! Çalışan herkes bu habere

Yıl sonunun yaklaşması ile birlikte yeni asgari ücret ve en düşük emekli maaşı ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkıyor. İşte detaylar…

En düşük memur emekli maaşı 6 bin 990 TL'ye çıkıyor! Resmen tarih verildi, maaş hesaplarınızı şimdi yapın

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte emeklilere ne kadar zam yapılacağı soruları da gündeme gelmeye başladı. Enflasyon rakamlarına göre en düşük emekli memur maaşının en düşük ihtinmaller 6 bin 990 TL'ye çıkacağı ifade edildi.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. İşte Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı!

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Google aramalarında "bitcoin satın al" anahtar kelimesine ilgi 2 senenin en düşük seviyesini gördü!

Memur ve memur emeklilerine müjde! Emekli Ocak zammı netleşiyor... En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? 

Ağustos enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ücret hesaplamaları güncellendi. Ocak ayında SSK, Bağ-kur, memur ve kamu çalışanlarının maaşlarına zam yapılacak. Emekli Ocak zammı netleşiyor... En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? İşte ayrıntılar...

ABD için çanlar çalıyor! 38 yılın en düşük seviyesine geriledi

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) stratejik petrol rezervindeki (SPR) ham petrol oranı 450 milyon varille 1984 yılından beridir ilk defa en düşük seviyeye indi.

Yatırımcılar dikkat! Avro/dolar paritesi 20 yılın en düşük seviyesinde!

Avro/dolar paritesi bugün içinde yüzde 1,1 gerileyerek 0.9927'ye kadar düştü. Böylece 20 yılın en düşük seviyesine geriledi. İşte detaylar...

ABD'de konut başlangıçları 17 ayın en düşük seviyesini gördü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Temmuz ayında yüzde 9,6 geriledi ve 1 milyon 446 bin oldu. Bu rakamlar, Şubat 2021'den bu güne kaydedilen en düşük seviye oldu.

en düşük faizle konut kredisi veren banka Haberi

en düşük faizle konut kredisi veren banka


Şekerbank konut kredisi faiz oranını yüzde 1,35'ten, yüzde 1,46'ya yükseltti. Yüzde 1,17 faizle en uygun konut kredisi veren Vakıfbank'tan sonra, yüzde 1,19'la Yapı Kredi geliyor.


NG Bank, TEB, Garanti Bankası, Fibabanka, İş Bankası yüzde 1,29 faiz oranıyla 120 aya kadar konut kredisi veriyor. HSBC ve Akbank yüzde 1,25 faiz oranı uyguluyor.


12 Mart 2016 itibariyle faiz oranlarında son durum;



*Rakamsal veriler kredipazari'ndan alınmıştır.


Gülcihan...