27 / 04 / 2024

en iyi otel Angel\'s Peninsula

en iyi otel Angel\'s Peninsula

Angel's Peninsula, Avrupa ve Türkiye'nin " En iyi yeni lüks oteli" seçildi...

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

'Güral Premier Hotel Tekirova', ‘Starway World Best Hotels’in misafir anketleriyle belirlediği 'en iyi 100 otel' listesine dördüncü sıradan girdi. 'Güral Premier Hotel Tekirova', 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapılan ankette dördüncü oldu.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

En iyi tasarlanmış 12 finalist otelden 3'ü Türkiye'den!

Dünya Mimarlık Festzvali her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya çapında en iyi tasarlanmış binaları ödüllendiriyor. İşte Dünyadaki en iyi tasarlanmış 12 otel...

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı!

En iyi Sürdürülebilir Otel Ödülü alan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli olan The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Coldwell Banker'in en iyi satış yapan ekibi Antalya'da buluştu!

Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldwell Banker' in 'en iyi satış yapan' temsilcileri Belek Calista Luxury Otel' de 'Coldwell Banker Kazananlar Kampı' nda bir araya geldi...

en iyi otel Angel\'s Peninsula Haberi

en iyi otel Angel\'s Peninsula

Dünya Seyehat Ödülleri kapsamında Angel's Peninsula, Avrupa ve Türkiye'nin " En iyi yeni lüks oteli" seçildi.


Konuyla ilgili bilgi veren İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye'nin turizmde gövde gösterisi yaptığını...