05 / 05 / 2024

Bursa Kent Konseyi en iyi kent konseyi seçildi!

Bursa Kent Konseyi en iyi kent konseyi seçildi!

Bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Belediye Oscarları' ve 'Yılın Belediye Ve Yerel Yönetim Projeleri' ödül töreninde, 2014 yılının en iyi kent konseyi' ödülü Bursa Kent Konseyi'ne (BKK) verildi.



İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan 'Belediye Oscarları' ve 'Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri' ödül töreninde, '2014 Yılının En İyi Kent Konseyi' ödülü Bıırsa Kent Konseyi'ne (BKK) verildi. 


Bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Belediye Oscarları' ve 'Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri' ödül töreni, Zeytinburnu Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene, belediye başkanları, iş ve siyaset dünyasından birçok davetli katıldı. Konuşmaların ardından yapılan değerlendirmeler sonucu başarılı bulunan projelere ve yöneticilere ödülleri verildi. Törende, 2014 Yılının En İyi Kent Konseyi ödülüne Bursa Kent Konseyi lavık görüldü. BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreter Yardımcıları Murat Başlar ve Cüneyt Acar'ın katıldığı törende ödülü İETT Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İhsan Eroğlu'nun elinden alan BKK Başkanı Semih Pala, kent konseylerine gerekli önemi vererek BKK'ye ödül veren Belediye Haberleri Ajansı'na teşekkür etti. Türkiye 'nin en büyük ve en güçlü kent konseyi olan BKK'nin 'Yılın En İyi Kent Konseyi' seçilmesinin kendisini ve tüm gönüllü katılımcıları memnun ettiğini söyleyen Pala, '4 Meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllümüzle birlikte her alanda çalışmalar yapıyoruz. Yılda 1500 etkinliğe imza atıyoruz. Bursa Biiyükşehir Belediyesi'nin desteği ve gönüllülerin çalışmalarıyla birlikte Türkiye'ye örnek işler yapmaya devam edeceğiz" dedi. 


Her belediyenin olduğu yerde kent konseylerinin bulunması gerektiğini hatırlatan Pala, bilgi ve birikimlerini aktarmaya hazır olduklarını ifade etti. Törende Bursa Kent Konseyi 'Yılın En İyi Kent Konseyi', İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'İletişim Noktaları Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Okullar Ligi Projesi', Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 'Solar Park Projesi', Sivas Büyükşehir Belediyesi 'Kültür Yayıncılığı Projesi', Artvin Belediyesi Altın Boğa Film Festivali', Beyoğlu Belediyesi 'Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi', Biga Belediyesi 'Namazgah Projesi ve Yer altı Çöp Konteyneri Projesi', Erdemli Belediyesi 'Erdemli Sahil Bandı Projesi', Kartal Belediyesi 'Atığı Getir, Kitabı Götür Projesi ve TAK Projesi', Maltepe Belediyesi 'M'Expo Center Projesi', Sultanbeyli Belediyesi İlavatı Seviyorum Projesi', Üsküdar Belediyesi 'Yedi Güzel Adam ve Öncüler Kütüphanesi', Esenler Belediyesi 'Şehir ve Düşünce Merkezi Projesi', Gaziosmanpaşa Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm Projesi', Zevtinburnu Belediyesi 'Bilgi Evleri Projesi', Türkoğlu Belediyesi 'Yaşam ve Mesire .Maııları Projesi', Medeniyet Üniversitesi 'Çocuk Üniversitesi Projesi', İETT 'Mobil Uygulama Projesi', Kültür AŞ. 'Hediyem İstanbul Projesi', Ulaşım AŞ. 'Yerli Tramvay Projesi', Birlik Vakfı 'Yerel Yönetimler Kulübü', Pagder 'Sosyal Sorumluluk Projesi', Bozankava AŞ. 'Elektrikli Trambus Projesi', Bisar 'Süper Belediye Projesi', İhlas I Iaber Ajansı 'Eıı İyi Yerel Yönetim I Iaber Servisi', Skv360 Tv 'Yerel Gündem Programı', SYK Danışmanlık 'Yerel Projelerin Markalaşması' çalışmalarıyla ödüllerini aldılar. 


Yenişehir Alternatif


Geri Dön