29 / 03 / 2024

en iyi yapı inşaat firmaları

en iyi yapı inşaat firmaları

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

MediaMarkt'ta satılan en iyi 10 akıllı saat! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi artarken pek çok kişi akıllı saat fiyatlarını araştırmaya başladı.Biz de sizin için MediaMarkt'ta satışı yapılan en iyi 10 akıllı saati derledik. Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Memur-Sen'den memura en iyi zam teklifi! 3600 Ek Gösterge'de son durum

Memurlar Ocak 2022'de aldıkları maaş zamlarının bir sonraki ayda eriyip bitmesinden şikayetçi. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, memura yapılacak en iyi zam teklifini açıkladı.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

İzmir Metropolis'te dünyanın en iyi korunmuş yapısı ortaya çıkarıldı!

İzmir Torbalı'daki Metropolis Antik Kenti'nde yürütülen kazılarda, dünyanın en iyi korunmuş tuğla tonoz yapılarından biri ortaya çıkarıldı.

en iyi yapı inşaat firmaları Haberi

en iyi yapı inşaat firmaları

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından dünyanın en büyük gençlik hareketi projesi olan “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında organize edilen ve bu yıl 5’incisi gerçekleşen "Türkiye Gençlik Ödülleri" sahiplerini buldu. Şubat ayında başlayıp 1 Nisan tarihinde sona eren ve aralarında Türkiye’nin önde gelen firmalarının yer aldığı kategori içerisinde gençler, yüzde 50.00 (11.916) oyla “En İyi Yapı İnşaat Firması” olarak Sur Yapı’yı seçti.

“Geleceğe yön verecek gençlerimize karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Geliştirdiği tüm projelerinde insanları sadece konut sahibi yapmakla kalmadıklarını ifade eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, şunları söyledi: “Tüm projelerimize ilgi gösteren, inşa sürecini yakından takip eden, geleceğin mimarı, mühendisi, teknikeri gençlerimizle buluşarak onlarla bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bizim başarımız sadece konut üretmek ve...