19 / 04 / 2024

en tekstili

en tekstili

Eviniz için aradığınız ne varsa, homev.com.tr'de... Evinizin dostu homev.com.tr yorulmadan kolayca ev alışverişi yapmanın ayrıcalığını, güvenle sunuyor.

Ev tekstili şirketlerinde kalıcı olmanın sırrı kurumsallaşmak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Küçükçalık, aile şirketlerini geleceğe taşımanın en etkin yolunun kurumsallaşmaktan geçtiğini söylüyor.

Türk ev tekstili firmaları Almanya'ya çıkarma yapacak!

Dünyanın en önemli ev tekstili fuarlarından olan Heimtextil Fuarı, 12-15 Ocak 2016 arasında Frankfurt’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2015’te 159 firma ile fuara katılan Türkiye, 2016’da hem standı hem sayıyı artıracak.

Turizmde en fazla yatırım ev tekstili ürünlerine yapılıyor!

Turizm sektöründeki büyüme 200’den fazla sektöre iş imkanı sağlarken, turizmde en fazla yatırım ev tekstili ürünlerine oluyor. Artan turizm ve otel yatırımları Türkiye ev tekstili sektörünün büyümesine katkıda bulunuyor.

21. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı başladı!

DÜZENLENDİĞİ alan itibariyle sektöründe dünyanın ikinci en büyük fuarı olan “21. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı” başladı.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor!

TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl bayram coşkusuyla açılıyor. 21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 19-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Tekstil sektöründe en çok kadınlar çalışıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD)’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için yaptığı açıklama, 2014’ün ilk 6 aylık döneminde istihdamın en çok arttığı sektörün tekstil olduğunu ortaya koyuyor.

Türk ev tekstili sektörü Heimtextil'e katıldı!

Türk ev tekstili sektörü Heimtextil'e katıldı. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşen Heimtextil Fuarı’ndan umutla döndü.

Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük ev tekstil fuarı "Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı" bu yıl 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Alanında dünya ikincisi olan fuar, 21-25 Mayıs'ta NR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek...

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 21-25 Mayıs'ta!

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ikinci büyük ev tekstil fuarı "EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı" 20 yıl önce 600 metrekarede düzenlenirken, bugün 160 bin metrekare büyüklüğe ulaştı...

Ev Tekstili Tasarım Yarışması Ödülleri Crowne Plaza Bursa'da sahiplerini buldu!

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından 4’üncü kez düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması rekor katılımla tamamlandı ve ödüller Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa’da gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı Heimtextil devam ediyor!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı'nın ikinci gününde, dünyanın önde gelen tekstil ve ev tekstili üreticileri yeni ürünlerini pazarlama imkanı buluyor...

Ev tekstili ihracatında geçen yıla göre yüzde 16.3 düşüş yaşandı!

Ev tekstili ihracatı, 2012 yılının ilk 6 ayında bir önceki yıla oranla yüzde 16.3 azaldı...

en tekstili Haberi

en tekstili

Dünyada yaygın bir güvenlik sertifikası olan 128 Bit SSL ile hizmet veren homev.com.tr'de, birçok seçkin markanın mobilyadan aydınlatmaya, aksesuardan ev tekstiline, beyaz eşyadan bilgisayara bir evin ihtiyacı olan her ürünü satılıyor.

İnternetten ev alışverişini 12 ana kategori altında toplayan homev.com.tr, hem eviniz hem de kendiniz için kolay ve güvenli alışveriş yapma olanağı sağlıyor.

homev.com.tr, Türkiye'nin ve dünyanın en iyi markalarına ve binlerce ürününe, şık, ferah ve kaliteli bir tasarımla ulaşmak için ilk tıklanması gereken adres